Highlighted

Always 'waiting' and install doesn't start.

Community Beginner ,
Apr 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi.

I wanna start installing softwares from Creative Cloud and clicked "install" button but install doesn't start.

I stopped the firewall of my security software too.

I restarted computer many times as well and waited for more than 2 hours but the install doesn't start.

How can I solve this?

 

Thank you so much.

 

TOPICS
CC FAQ, Creative Cloud, Installation, New user

Views

1.7K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Always 'waiting' and install doesn't start.

Community Beginner ,
Apr 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi.

I wanna start installing softwares from Creative Cloud and clicked "install" button but install doesn't start.

I stopped the firewall of my security software too.

I restarted computer many times as well and waited for more than 2 hours but the install doesn't start.

How can I solve this?

 

Thank you so much.

 

TOPICS
CC FAQ, Creative Cloud, Installation, New user

Views

1.7K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Apr 29, 2020 0
Most Valuable Participant ,
Apr 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Apr 29, 2020 1
Community Beginner ,
May 01, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thanks John!

I download Cloud Manager and the problem was solved.

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 01, 2020 0
Adobe Employee ,
Apr 29, 2020

Copy link to clipboard

Copied

In addition to John's questions, what type of Creative Cloud membership are you using, Sceissensee?  There is no membership assigned to the e-mail address you are using to post to this public discussion forum.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Apr 29, 2020 0
Community Beginner ,
May 01, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Jeff.

I didn't know that.

I have one year license.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 01, 2020 0
Adobe Employee ,
May 01, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Ok, thanks, Scheissensee.  I am glad to hear that the suggestions offered by John resolved your error.  I would recommend verifying what type of Creative Cloud membership you are using, in case you encounter any future problems.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 01, 2020 0