Highlighted

Empty White Box on Startup Preventing Usage

New Here ,
Feb 13, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Seem to be encountering a bug with creative cloud, where every single app fails to load properly. When I open Photoshop, Illustrator, Premier... literally anything, I'm greeted with an empty white box that prevents the app from loading and being used. When you 'X' it away, it closes the application fully, so I'm paying a membership for something that doesn't work at the moment.

Checked the installer/updater and that works perfectly, everything's updated properly and shows I'm logged in.

Operating System: Windows 10 Pro (Version 1809)

CPU: Intel Core i7-7700k @ 4.2GHz

GPU: Nvidia Geforce GTX 1080 8GB

RAM: 2x GSkill Trident-Z 8GB

Untitled.png

Untitled1.png

Topics

Creative Cloud

Views

81

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Empty White Box on Startup Preventing Usage

New Here ,
Feb 13, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Seem to be encountering a bug with creative cloud, where every single app fails to load properly. When I open Photoshop, Illustrator, Premier... literally anything, I'm greeted with an empty white box that prevents the app from loading and being used. When you 'X' it away, it closes the application fully, so I'm paying a membership for something that doesn't work at the moment.

Checked the installer/updater and that works perfectly, everything's updated properly and shows I'm logged in.

Operating System: Windows 10 Pro (Version 1809)

CPU: Intel Core i7-7700k @ 4.2GHz

GPU: Nvidia Geforce GTX 1080 8GB

RAM: 2x GSkill Trident-Z 8GB

Untitled.png

Untitled1.png

Topics

Creative Cloud

Views

82

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
New Here ,
Feb 13, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Seems to be loading a page, maybe a login screen (even though it's annoying, overused, and unnecessary)... before going white and useless. Was quick enough to printscreen before it crashed out again. Any idea for fixing this?

Untitled.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Aug 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Having the same exact problem for the past few days on my PC. Have a mac at work and dont have a single problem with this. How did you get it to work? Or should I just buy a mac for home?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Most Valuable Participant ,
Aug 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...