Hex code in Adobe spark not working

New Here ,
May 05, 2020 May 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I am trying to input my brand colors into Adobe Spark using the hex code. The hex code box is there but when I input the code for my color nothing happens. The color picker doesn't move.  Not sure how to fix this so I can enter my brand colors. That's why I signed up for the paid plan, so I could have my branding ready to go. I was able to upload my logo and fonts with no problem. Colors are the only issue. Any help is greatly appreciated. 

Views

858

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 05, 2020 May 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 13, 2020 May 13, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'm having the exact same issue, and I cannot figure out how to fix it still.

Have you had any luck?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
May 13, 2020 May 13, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Try using a different web device/browser that doesn't have script blockers.  See link below for details.

https://spark.adobe.com/make/images/change-background-colors/

 

Nancy O'Shea, Adobe Product User & Community Professional
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 21, 2020 Oct 21, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you!  I updated my permissions and it finally worked!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 23, 2020 Oct 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'm having the same issue. What permissions did you update?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Oct 23, 2020 Oct 23, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

I changed my permissions allowing flash and notifications, though I suspect that it was the flash permission that worked.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines