Highlighted

I can't cloud certain itmes.

New Here ,
May 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Can any one help me out here, I need to add a cloud on specific areas but every time that I try to cloud that specific area I get a massege saying. BAD PARAMETER has any one ever had the same problem?

If you did how did you fix it?

TOPICS
Creative Cloud

Views

104

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

I can't cloud certain itmes.

New Here ,
May 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Can any one help me out here, I need to add a cloud on specific areas but every time that I try to cloud that specific area I get a massege saying. BAD PARAMETER has any one ever had the same problem?

If you did how did you fix it?

TOPICS
Creative Cloud

Views

105

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
May 07, 2020 0
kglad LATEST
Adobe Community Professional ,
May 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

i don't understand what you're doing that triggers the 'bad parameter' message.  can you explain and include a screenshot of the error message.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
May 07, 2020 0