• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Dreamweaver pages will NOT load when I upload them.

Guest
Aug 13, 2022 Aug 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

When I attempt to edit my web pages in Dreamweaver, and upload them to my site, they WILL NOT load at all. The old page remains, and even  AFTER I delete the old page off the server entirely. When I reload the edited page, the OLD page is STILL THERE. NOTHING WORKS. My web host company cannot find the problem! This glitch is costing me money and making me angry. It needs to be fixed. I have no idea what to do. I've tested it in several browsers, and it's the same thing. 

TOPICS
Code , Error , Other , Performance , Product issue

Views

364

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 13, 2022 Aug 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

  1. Did you create a site definition from Site > New Site?
  2. Did you enter your server's correct log-in credentials and Remote Directory?  See screenshot below.
  3. Did you hit the TEST button to confirm the connection? 

CC-RootFolder.jpg

 

Hope that helps.  Post back if you need more help.

 

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Guest
Aug 13, 2022 Aug 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I have the ftp address, etc. correct, but it still will not refresh the
new pages at all. Then, it suddenly stopped working. I had it downloaded,
and now it's gone. I can only access it through Adobe Cloud. I have no idea
how to RE-download it. Can't find the link to do so.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 13, 2022 Aug 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Did you clear your browser's cached data (F5 or Ctrl+R)?

Did you test with a different browser?

 

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 13, 2022 Aug 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

To confirm it's not a probelm on the server, can you upload files with a dedicated S/FTP client like FileZilla?

https://filezilla-project.org/download.php

 

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Guest
Aug 13, 2022 Aug 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

What's weird is it kept trying to upload EVERYTHING to my ftp server. I had
to stop it, go and delete a bunch of files from my public_html folder, then
it crashed and vanished off my computer. I have to re-download it, because
now the only way I can access Dreamweaver is via Adobe Cloud. This is
becoming a never-ending nightmare with this program! And..It STILL will not
refresh the pages!!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 13, 2022 Aug 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Which operating system?

Is your local site folder on the primary hard drive?

Do you have full read/write/edit permissions for files on the primary hard drive?

 

Dreamweaver should be installed in your Program Files or Apps folder.   I access mine from Windows Start menu.  I rarely ever open Creative Cloud desktop app.

 

 

 

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Guest
Aug 13, 2022 Aug 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Yes, everything is precisely where it should be. I've gone through multiple
forums and have learned there are a great many others who have experienced
this same glitch. Dreamweaver, itself, is the culprit. I will be searching
for another html editor and uninstalling this very soon, because it's
costing me a LOT of business I can't afford to lose!!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 13, 2022 Aug 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Have you tried @Nancy OShea 's workaround?

 

To confirm it's not a probelm on the server, can you upload files with a dedicated S/FTP client like FileZilla?

https://filezilla-project.org/download.php

Wappler, the only real Dreamweaver alternative.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 13, 2022 Aug 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

This is a user-to-user community, not an Adobe complaint desk.  So far, you've given us nothing to go on.

  1. Which operating system?
  2. Which S/FTP method are you supposed to use with your hosting plan:
    FTP, SFTP, FTP over SSL/TLS (implicit), FTP over SSL/TLS (explicit), with or without private key file?
  3. Do the files transfer over successfully with FileZilla?

 

In the absence of any details, fellow products users who are trying to help you are powerless.

 

Use whichever code editor you like.  It's no concern to me personally.  I use many web tools alongside Dreamweaver. 🙂

 

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 13, 2022 Aug 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Please stop spamming the boards with duplicate posts and complaints in old topics about this same issue. It's unnecessary.  😉

 

Spamming is a violation of Adobe Support Community Guidelines. Continued spamming could result in termination of your forum access.

https://community.adobe.com/t5/using-the-community-discussions/adobe-support-community-guidelines/td...

 

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 13, 2022 Aug 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

quote

Please stop spamming the boards with duplicate posts and complaints in old topics about this same issue. It's unnecessary.  😉

 

Spamming is a violation of Adobe Support Community Guidelines. Continued spamming could result in termination of your forum access.

https://community.adobe.com/t5/using-the-community-discussions/adobe-support-community-guidelines/td...

 


By @Nancy OShea

 

+1 ✔

 

Wappler, the only real Dreamweaver alternative.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Guest
Aug 13, 2022 Aug 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

[Moderator merged from old topic to this one.]

 

No! This IS a frikkin DREAMWEAVER issue! I've cleaned my cache and have checked this problem in multiple browsers and have the exact same problem!!! Adobe needs to FIX THIS PROBLEM or they're going to lose a LOT of business, and soon! I'm mad as Hell right now. I have everything set up the way it should be with my FTP server, password, etc.. and it WILL NOT LOAD THE UPDATED PAGES!!!! I've read about 50 comments from other users about this same thing. Don't blame it on the browser. It's DREAMWEAVER itself! 

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 13, 2022 Aug 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Maybe you're uploading to the wrong server.  It sometimes happens.

 

 

 

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 13, 2022 Aug 13, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Again, I must agree with @Nancy OShea . In my past life with Dreamweaver, I have had much the same problem only to find out that I was uploading to the Test Server rather than to the Remote. Please make sure that you are uploading to the correct server.

 

This may help:

https://helpx.adobe.com/dreamweaver/using/connect-remote-server.html

 

Wappler, the only real Dreamweaver alternative.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Aug 14, 2022 Aug 14, 2022

Copy link to clipboard

Copied

There few things that you should know.

Checklist

1.clear cache.

2.Check server where you are uploading is correct.

3.try via different software like ftp

 

  1. Hopefully you will get the solution.                            read more about stylishfrenchies.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Aug 15, 2022 Aug 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Does your server's root directory name, the highlighted information in Nancy's screenshot, (usually it will be a folder called www, htdocs or public_html) appear anywhere within your local site, within DW's Files window?

For example...

public.jpg

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines