• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Navigation bar doesn't show up correctly in Design view.

Explorer ,
Sep 15, 2022 Sep 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Good day all!

I have a CSS3 navigation bar.  Usually it shows up correctly in Design view.  However, today for some reason, it  just won't show up correctly and shows up as a list of menu items.  I have the same menu bar on all of my other pages and it shows up correctly.  Now, when I "put" the errant page onto the WWW, it does show up correctly.  I have tried replacing the errant menu with a menu from another page, but it still shows up as a list.  I seem to remember that there's a button or something like that to toggle back and forth between list and not list as far as menus go.  Attached are the "good menu" and the "bad menu".    I appreciate your help!

All the best,

Dale

TOPICS
Code , Error , How to

Views

127

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Sep 15, 2022 Sep 15, 2022

You're missing images as well as styles.

Is your site defined?  Does your local site folder reside on your primary hard drive?

 

Validate code and fix reported errors.

Window > Results > Validation. Click the triangle to check document.

 

Votes

Translate

Translate
Explorer ,
Sep 15, 2022 Sep 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I meant to put "bar" instead of "bart" in the subject line.  Too much Simpsons I guess...

[Moderator Note: Title edited.]

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Sep 15, 2022 Sep 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Looks like your .css file might not be linked correctly, so it's losing the styles associated with it.

It's hard to say without seeing the code of the page though.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Sep 15, 2022 Sep 15, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

You're missing images as well as styles.

Is your site defined?  Does your local site folder reside on your primary hard drive?

 

Validate code and fix reported errors.

Window > Results > Validation. Click the triangle to check document.

 

Nancy O'Shea— Product User, Community Expert & Moderator
Alt-Web Design & Publishing ~ Web : Print : Graphics : Media

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines