Highlighted

Cache problem

Contributor ,
Feb 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

  When I uploaded the page from DW, it does uploaded to the Remote server.

But my computer Firefox doesn't show.

 

Littel advice PLEASE

TOPICS
Browser

Views

703

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Cache problem

Contributor ,
Feb 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

  When I uploaded the page from DW, it does uploaded to the Remote server.

But my computer Firefox doesn't show.

 

Littel advice PLEASE

TOPICS
Browser

Views

704

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Feb 08, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Feb 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

What is the URL? 

 

Did you upload the supporting assets and scripts?

 

Did you upload to your remote server's root directory?  See screenshot from Site > Manage Sites > Servers.

 

CC-RootFolder.jpg

 

 

Nancy O'Shea, ACP
Alt-Web Design & Publishing

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 08, 2020 0
Contributor ,
Feb 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you,

In my Remote server the file looks fine.

But my computer, phone, and tablet won't show the correct webpage.

samamission.com

 

Also I'm not receiving email from Adobe support community

 

 

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 08, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Feb 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

The online page looks OK to me.  It's a multi-column starter template.   Did you clear the browser cache in your other devices and refresh your page?

 

I can't help you with forum e-mail.  Sorry.  This forum has many problems that haven't been fixed yet.  Forum Account Settings are still broken.

 

Nancy O'Shea, ACP
Alt-Web Design & Publishing

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 08, 2020 0
Contributor ,
Feb 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you again,

Maybe I'm not doing the right to clear the browser cache in my computer.

Can you tell me step by step??

Now DW doesn't upload,  Dw show file activity completed but when I check the remote site didn't change.

 

thank you for your patient,

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 08, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Feb 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

When the browser has the focus, click CTRL+SHIFT+DEL and follow the prompts.


Ben

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 08, 2020 1
Adobe Community Professional ,
Feb 09, 2020

Copy link to clipboard

Copied

From your FF browser, hit F5 or Ctrl+R to refresh the page.

 

Nancy O'Shea, ACP
Alt-Web Design & Publishing

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 09, 2020 0
Contributor ,
Feb 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Untitled-2.jpgUntitled-1.jpg

First screenshot is from Server and second is from website after I tried all above and still doesn't work.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 10, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Feb 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

This is exactly what I see as well. In other words, it has nothing to do with the browser cache. What I assume is that you are not uploading to the correct folder. It seems that you are uploading to the local test server rather than to the remote or you are uploading to the remote but not to the root diractory.

 

To make sure that you are uploading to the correct place, click the Expand button as per

junk.jpg

 

and make sure that you are connected to the remote server as per

junk.jpg


Ben

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 10, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Feb 10, 2020

Copy link to clipboard

Copied

What doesn't work?  Both screenshots look the same to me.

 

Maybe you're struggling with Real-Time preview.  Personally I never use it.

 

Go to Edit > Preferences > Real-Time Preview and put a check in the box that says
Default to Static Browser Preview."  Hit Apply.

 

Nancy O'Shea, ACP
Alt-Web Design & Publishing

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 10, 2020 0