Highlighted

Check Links Sitewide - Show menu does not emerge

Community Beginner ,
Jan 01, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I go to this command and simply nothing happens .  I press command-F8 - and that doesn't do it either. I try opening it again.

Dreamweaver CC 18.0 -- Mac 10.13.2 --

Possible problem my website files are in Drop box. Tried putting one site on Home. No result there.

Adobe Community Professional
Correct answer by BenPleysier | Adobe Community Professional

That is interesting. Maybe you should make metion of it by going to Help -> Submit Bug/Feature Request.

TOPICS
Dreamweaver | Mac OS issues

Views

307

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Check Links Sitewide - Show menu does not emerge

Community Beginner ,
Jan 01, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I go to this command and simply nothing happens .  I press command-F8 - and that doesn't do it either. I try opening it again.

Dreamweaver CC 18.0 -- Mac 10.13.2 --

Possible problem my website files are in Drop box. Tried putting one site on Home. No result there.

Adobe Community Professional
Correct answer by BenPleysier | Adobe Community Professional

That is interesting. Maybe you should make metion of it by going to Help -> Submit Bug/Feature Request.

TOPICS
Dreamweaver | Mac OS issues

Views

308

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jan 01, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Jan 01, 2018

Copy link to clipboard

Copied

This will not be of much help to you, but on my Windows system there is no problem with the menu item, F8, however, does not work.


Ben

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 01, 2018 1
Community Beginner ,
Jan 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I discovered the problem. I had not listed the website in Site > Manage sites -

I operate outside that part of the system.

I would have thought that > Check links sitewide . Would have been greyed out in those circumstances.

Once I put the website in there, up it came.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 09, 2018 1
Adobe Community Professional ,
Jan 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

That is interesting. Maybe you should make metion of it by going to Help -> Submit Bug/Feature Request.


Ben

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 09, 2018 0
Community Beginner ,
Jan 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Shall do Ben - much thanks

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Jan 09, 2018 0