Highlighted

Incorrect Parameter error when saving

New Here ,
Aug 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I was working on my web server when saving the page ("transmit.php") Dreamweaver sends me the message "Incorrect parameter". I was forced to create a new page called "transmit2.php" by deleting the previous one.

The problem is that the file always seems to be present on the server.

1) connecting to the site via the web, it regularly opens the page (and instead it should give me the message "page not found")

2) remotely connecting to the server folder (with obviously all permissions to view hidden and system files active) the file "transmit.php" is not present but if I try to create one with the same name, Windows Server tells me that the file already exists (????).

I tried deleting it from DOS and it rightly says it can't find the file.

I also tried to clear the Windows TEMP folder but nothing changed

 

How is this possible? Can someone help me?

 

Thanks

Views

26

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Incorrect Parameter error when saving

New Here ,
Aug 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I was working on my web server when saving the page ("transmit.php") Dreamweaver sends me the message "Incorrect parameter". I was forced to create a new page called "transmit2.php" by deleting the previous one.

The problem is that the file always seems to be present on the server.

1) connecting to the site via the web, it regularly opens the page (and instead it should give me the message "page not found")

2) remotely connecting to the server folder (with obviously all permissions to view hidden and system files active) the file "transmit.php" is not present but if I try to create one with the same name, Windows Server tells me that the file already exists (????).

I tried deleting it from DOS and it rightly says it can't find the file.

I also tried to clear the Windows TEMP folder but nothing changed

 

How is this possible? Can someone help me?

 

Thanks

Views

27

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Aug 12, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Aug 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I think you're trying to say that you're still seeing a cached version of transmit.php in your browser even though the file no longer exists on the server.  You need to clear your browser's recent data.  In Chrome, hold down Ctrl + Shift + Delete key.  Use F5 to refresh.

 

Nancy O'Shea, ACP
Alt-Web Design & Publishing

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 12, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Aug 12, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I think that I am getting a bit confused by the terminology that is being used,

 

There are 3 places where a site can be stored, namely

  1. Remote 
  2. Testing
  3. Local (which can be the same as Testing)

 

Could your problem be connected to the file having been deleted in one location and not the other?

 


Ben

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Aug 12, 2020 1