Highlighted

The page works locally, but not on the server

New Here ,
Feb 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'm new to Dreamweaver,
I open a "template to start", configure the server, save the file locally and synchronize the server.
I start the file from the local PC and the page works, I start the same page from the server and it doesn't work. It shows no errors, just a blank page. The server and domain work, because I tried to load any html file and it works.
Thanks

TOPICS
How to

Views

72

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

The page works locally, but not on the server

New Here ,
Feb 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I'm new to Dreamweaver,
I open a "template to start", configure the server, save the file locally and synchronize the server.
I start the file from the local PC and the page works, I start the same page from the server and it doesn't work. It shows no errors, just a blank page. The server and domain work, because I tried to load any html file and it works.
Thanks

TOPICS
How to

Views

73

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Feb 05, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Feb 05, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Please give us the URL to the remore site so that we can see what is going on.


Ben

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 05, 2020 0
New Here ,
Feb 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Hi Ben,

The URL is:
https://test.formulagrandevents.com/

 

These files are loaded on the server:

Online files 

They are simply a standard  dreamwiever template. If started locally it works, on server no.

Salvo

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 06, 2020 0
Adobe Community Professional ,
Feb 06, 2020

Copy link to clipboard

Copied

It doesn't look like the page is making it to the server. 

It's blank, because there's nothing there. When I click View Source in my browser, I also get a blank page.

You may need to check with your hosting company to see what's going on, but my guess is the file type isn't allowed (probably an error), or your file is corrupt and not uploading fully.

When you're connected to your remote server, click the Expand button in the Files panel. That will give you a side-by-side comparison of your local and remote folders. I'm guessing your home page shows 0kb on the server.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Feb 06, 2020 0