Highlighted

Trying to embed multiple images, but they aren't showing in split mode or real time preview.

New Here ,
Apr 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I've embedded two images into my HTLM code in a column, but for some reason they aren't showing up in split mode or when I look at the real time preview. I made sure all my tags are closed. Any ideas what could be happening?

Views

153

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Trying to embed multiple images, but they aren't showing in split mode or real time preview.

New Here ,
Apr 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I've embedded two images into my HTLM code in a column, but for some reason they aren't showing up in split mode or when I look at the real time preview. I made sure all my tags are closed. Any ideas what could be happening?

Views

154

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Apr 13, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Apr 13, 2018

Copy link to clipboard

Copied

The answer is in your code. If you share the code with us, we may be able to help you.


Ben

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Apr 13, 2018 0
Enthusiast ,
Apr 14, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Try checking the "float" "left" of div, column and images ... sometimes it's just that

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Apr 14, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Apr 14, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I don't know if this is a problem with the images, the layout or the code.   You have not given us much to go on.

Example code.

<div>

<img src="https://dummyimage.com/200x200" alt="placeholder">

</div>

Or

<div>

<img src="folder/image_filename.jpg" alt="description">

</div>

Are your images resized and optimized for the web?

Did you define your local site folder in DW?

Can you upload work to your remote server and post the URL?

Nancy O'Shea, ACP
Alt-Web Design & Publishing

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Apr 14, 2018 1
Adobe Community Professional ,
Apr 14, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Just to keep the guessing game ongoing, here is another.

Are the links to the images correct?


Ben

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Apr 14, 2018 1