Highlighted

YouTube HypterLink

Explorer ,
Oct 07, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I added two YouTube links to the page.

I tested out the YouTube links

Next to the YouTube links are down arrow boxes. Clicking on the down arrow one is invited to pay for a 'direct link'.

When I open the page in the browser and roll over that arrow box I see below the code.

The line associated with that unwanted material is:

target="_blank" savefrom_lm_index="0" savefrom_lm="1">

The lines around the two links show nothing other the the hyperlink.

I did a page search for:

target="_blank" savefrom_lm_index="0" savefrom_lm="1">

and

savefrom

and

savefrom_

Found nothing.  As though hidden.

How did that line find its way into Dreamweaver CS6?

and how can I remove that code.

The hyperlinks to YouTube works fine.

Thanks for any insight into this.

Adobe Community Professional
Correct answer by Nancy OShea | Adobe Community Professional

Maybe it's coming directly from YouTube's script.  If that's the case, there's nothing you can do about that.

Nancy

Views

170

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

YouTube HypterLink

Explorer ,
Oct 07, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I added two YouTube links to the page.

I tested out the YouTube links

Next to the YouTube links are down arrow boxes. Clicking on the down arrow one is invited to pay for a 'direct link'.

When I open the page in the browser and roll over that arrow box I see below the code.

The line associated with that unwanted material is:

target="_blank" savefrom_lm_index="0" savefrom_lm="1">

The lines around the two links show nothing other the the hyperlink.

I did a page search for:

target="_blank" savefrom_lm_index="0" savefrom_lm="1">

and

savefrom

and

savefrom_

Found nothing.  As though hidden.

How did that line find its way into Dreamweaver CS6?

and how can I remove that code.

The hyperlinks to YouTube works fine.

Thanks for any insight into this.

Adobe Community Professional
Correct answer by Nancy OShea | Adobe Community Professional

Maybe it's coming directly from YouTube's script.  If that's the case, there's nothing you can do about that.

Nancy

Views

171

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 07, 2017 0
Adobe Community Professional ,
Oct 07, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Maybe it's coming directly from YouTube's script.  If that's the case, there's nothing you can do about that.

Nancy

Nancy O'Shea, ACP
Alt-Web Design & Publishing

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 07, 2017 0
Ezad LATEST
Explorer ,
Oct 07, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Exactly!

Thanks for the comment....

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 07, 2017 0