• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

My account shows my license but when I open the app page its still in trail mode

New Here ,
Jan 31, 2023 Jan 31, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hello, 

Im from Belgium and can't seem to find help, the telephoneline to contact support is not working and live chat is not availble. 

 

I am using the Creative Cloud for years now but my account was changed to a business ID. 

Since then my Creative Cloud is in trail mode every time I log in. I see I have a license in my account but when I click on apps it returns to trail mode. 

I signed out, signed in, added the license to a new user account, checked everything on a fresh computer, always the same problem, apps are in trail mode and I just can exit. 

 

Pls help I already lost a lot of money because of this.

Views

706

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

New Here , Feb 04, 2023 Feb 04, 2023

Yes, I got a phone number from Adobe and managed to explain what the problem was. After a few days the portal showed the licenses correct. I don't know what they did, but its ok now. Thanks for the support. 

Votes

Translate

Translate
Community Expert ,
Feb 04, 2023 Feb 04, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST
quote

Good it worked for you then. I tried several browsers, imo nothing was blocked. 

 


By @Johan25159688pj5v

I guess, but can't know that the “chat issue” was connected to your initial problem. I recommend that you check chat support now and on Monday so that you know that it works. If it doesn't work, I would investigate the cause (Firewall?; Browser… whatever the hell it may be). If it works, you know that it is not a configuration issue on your side.

 

I agree, it's odd when support does not work in such a crucial moment. I would have burned the phone lines of my supplier in such a case.

 

 

ABAMBO | Hard- and Software Engineer | Photographer

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines