Highlighted

Activation stopped working on account on multiple machines (PC/Mac)

New Here ,
Nov 10, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Adobe Support and community members,

Getting caught in a loop with opening our Adobe software today, on launching any application we see the following screen.

screen1.jpg

On clicking Try Again we see this:

    screen2.jpg

On clicking Continue, it launches back to the first screen when it next tries to start the app, or the next time we try to start the app manually.

I spent hours cleaning out Adobe files and reinstalling thinking this issue specific to the Mac we installed on, but after installing Creative Cloud on a Windows PC, the same issue was encountered.  I can confirm that the team leader has given the license to my account and that the license shows up properly in my Adobe account in the portal.  We tried removing and re-assigning the license and this had no effect.  Strangely we received the email indicating we had been removed but not the following email which should have reinvited us to have access, regardless Creative Cloud still shows as entitled under the account details:

screen3.png

Please advise...

It sounds like there is an issue with your account. I would advise contacting customer care who should be able to check for you. Contact Customer Care

Views

112

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Activation stopped working on account on multiple machines (PC/Mac)

New Here ,
Nov 10, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Adobe Support and community members,

Getting caught in a loop with opening our Adobe software today, on launching any application we see the following screen.

screen1.jpg

On clicking Try Again we see this:

    screen2.jpg

On clicking Continue, it launches back to the first screen when it next tries to start the app, or the next time we try to start the app manually.

I spent hours cleaning out Adobe files and reinstalling thinking this issue specific to the Mac we installed on, but after installing Creative Cloud on a Windows PC, the same issue was encountered.  I can confirm that the team leader has given the license to my account and that the license shows up properly in my Adobe account in the portal.  We tried removing and re-assigning the license and this had no effect.  Strangely we received the email indicating we had been removed but not the following email which should have reinvited us to have access, regardless Creative Cloud still shows as entitled under the account details:

screen3.png

Please advise...

It sounds like there is an issue with your account. I would advise contacting customer care who should be able to check for you. Contact Customer Care

Views

113

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Employee ,
Nov 10, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Employee ,
Nov 11, 2016

Copy link to clipboard

Copied

It sounds like there is an issue with your account. I would advise contacting customer care who should be able to check for you. Contact Customer Care

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...