Highlighted

Adobe CC Package failing to install

New Here ,
Dec 30, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hello all,

I recently had to go through my jobs Mac room and clean out all the adobe products and reinstall with the current iteration. Most of the computers had at least 4 different years of each product loaded and it was interfering with installation and updates. I am not well versed in Macs, I'm more of a Windows guy, so I figured out how to build the package and installed it successfully on my first 19 machines, on my last Mac to install the products, the same package I've used keeps failing at the "Running package scripts..." part of the installation. Me and our other IT guy have tried putting together a couple of fresh builds from Adobes website but they all keep failing, we even wiped the Mac and reloaded the OS to see if a fresh install helped but it is still failing. This is very frustrating especially because the first 19 were student computers and this trouble computer is the teachers machine. Can anyone help me out here?

Views

223

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Adobe CC Package failing to install

New Here ,
Dec 30, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hello all,

I recently had to go through my jobs Mac room and clean out all the adobe products and reinstall with the current iteration. Most of the computers had at least 4 different years of each product loaded and it was interfering with installation and updates. I am not well versed in Macs, I'm more of a Windows guy, so I figured out how to build the package and installed it successfully on my first 19 machines, on my last Mac to install the products, the same package I've used keeps failing at the "Running package scripts..." part of the installation. Me and our other IT guy have tried putting together a couple of fresh builds from Adobes website but they all keep failing, we even wiped the Mac and reloaded the OS to see if a fresh install helped but it is still failing. This is very frustrating especially because the first 19 were student computers and this trouble computer is the teachers machine. Can anyone help me out here?

Views

224

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Employee ,
Dec 30, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Employee ,
Jan 06, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Are you installing with elevated privileges? IE using sudo within the terminal?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...