Highlighted

CCP - After Effects 2017 will not install

New Here ,
Dec 07, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hi, hopefully someone can help or point me in the right direction.  I've been packaging up the 2017 apps via the CCP (v1.11.0 now) and they have all installed fine (after figuring out most needed the pre-req of KB2999226).  Though, After Effects refuses to install via the msi or exe.  It starts to install and then rolls back.  I've checked the conflicts file and that's ok, I've got the data all local on the machine but, no luck with the install.  I even installed CCP on a clean machine to do a clean download.

Here's a snippet of the PDApp.log

12/07/16 14:40:26:604 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Starting to run the custom action for install mode

12/07/16 14:40:26:604 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | STEP 1: Starting to parse Option XML.

12/07/16 14:40:26:619 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Latest AAM version with the package is (3.9.1.335)...

12/07/16 14:40:26:619 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Match OS lang option selected

12/07/16 14:40:26:619 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Added OS Language (en_US) to the install language fallback.

12/07/16 14:40:26:619 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Install language fallback contains following languages :

12/07/16 14:40:26:619 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 |     (en_US)

12/07/16 14:40:26:619 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 |     (en_GB)

12/07/16 14:40:26:635 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Self-Update BootStrapper Relative Path doesn't exist.

12/07/16 14:40:26:635 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | No of updates found (0).

12/07/16 14:40:26:635 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | No of HD products found (5).

12/07/16 14:40:26:635 | [ERROR] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Failed to get value for conflicting processes...

12/07/16 14:40:26:635 | [WARN] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Failed to parse the conflictProcessInfo for HD media (CORG1.0)...

12/07/16 14:40:26:635 | [ERROR] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Failed to get value for conflicting processes...

12/07/16 14:40:26:635 | [WARN] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Failed to parse the conflictProcessInfo for HD media (KFNT1.0.0)...

12/07/16 14:40:26:635 | [ERROR] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Failed to get value for conflicting processes...

12/07/16 14:40:26:635 | [WARN] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Failed to parse the conflictProcessInfo for HD media (COMP1.0)...

12/07/16 14:40:26:650 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Custom deployment path doesnt exist in options XML

12/07/16 14:40:26:650 | [WARN] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Failed to find Royalty Bearing attribute info.

12/07/16 14:40:26:650 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Found the AppsPanel attribute info (false)

12/07/16 14:40:26:650 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Found the AdminPrivilege attribute info (false)

12/07/16 14:40:26:650 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Number of Medias found = 0

12/07/16 14:40:26:650 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Deployment Manager is running in Install Mode.

12/07/16 14:40:26:650 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | STEP 2: Starting to launch ASU AAM.

12/07/16 14:40:26:650 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Bootstrapper launch location is :: C:\CCPAdobe\After_Effects_x64_2017\Build\ASU\Set-up.dat

12/07/16 14:40:29:692 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Build Version - 1.11.0.34

12/07/16 14:40:29:692 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Logging Level verbosity Set  to 4

12/07/16 14:40:29:692 | [FATAL] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | The Bootstrapper Process return code is (-1).Stopping the installation process.

12/07/16 14:40:29:692 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | Utilities |  |  | 6608 | Folder does not exist

12/07/16 14:40:29:708 | [INFO] |  | ASU | OPM | OPM |  |  | 6608 | Build Version - 10.0.0.13

12/07/16 14:40:29:708 | [INFO] |  | ASU | OPM | OPM |  |  | 6608 | Logging Level verbosity Set  to 4

12/07/16 14:40:29:755 | [INFO] |  | ASU | OPM | OPM |  |  | 6608 | Schema version and schema compatibility version are same or greater than current

12/07/16 14:40:29:755 | [INFO] |  | ASU | OPM | OPM |  |  | 6608 | _opm_handle_OPDReturnedStatus called with opdStatus as:0

12/07/16 14:40:29:755 | [INFO] |  | ASU | OPM | OPM |  |  | 6608 | No Record found for the input fields in opm_getValueForKey

12/07/16 14:40:29:833 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | AAMEEUtilities |  |  | 6608 | The output of process received  in execWithOutput :

TIA

Views

1.1K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

CCP - After Effects 2017 will not install

New Here ,
Dec 07, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hi, hopefully someone can help or point me in the right direction.  I've been packaging up the 2017 apps via the CCP (v1.11.0 now) and they have all installed fine (after figuring out most needed the pre-req of KB2999226).  Though, After Effects refuses to install via the msi or exe.  It starts to install and then rolls back.  I've checked the conflicts file and that's ok, I've got the data all local on the machine but, no luck with the install.  I even installed CCP on a clean machine to do a clean download.

Here's a snippet of the PDApp.log

12/07/16 14:40:26:604 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Starting to run the custom action for install mode

12/07/16 14:40:26:604 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | STEP 1: Starting to parse Option XML.

12/07/16 14:40:26:619 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Latest AAM version with the package is (3.9.1.335)...

12/07/16 14:40:26:619 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Match OS lang option selected

12/07/16 14:40:26:619 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Added OS Language (en_US) to the install language fallback.

12/07/16 14:40:26:619 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Install language fallback contains following languages :

12/07/16 14:40:26:619 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 |     (en_US)

12/07/16 14:40:26:619 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 |     (en_GB)

12/07/16 14:40:26:635 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Self-Update BootStrapper Relative Path doesn't exist.

12/07/16 14:40:26:635 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | No of updates found (0).

12/07/16 14:40:26:635 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | No of HD products found (5).

12/07/16 14:40:26:635 | [ERROR] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Failed to get value for conflicting processes...

12/07/16 14:40:26:635 | [WARN] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Failed to parse the conflictProcessInfo for HD media (CORG1.0)...

12/07/16 14:40:26:635 | [ERROR] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Failed to get value for conflicting processes...

12/07/16 14:40:26:635 | [WARN] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Failed to parse the conflictProcessInfo for HD media (KFNT1.0.0)...

12/07/16 14:40:26:635 | [ERROR] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Failed to get value for conflicting processes...

12/07/16 14:40:26:635 | [WARN] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Failed to parse the conflictProcessInfo for HD media (COMP1.0)...

12/07/16 14:40:26:650 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Custom deployment path doesnt exist in options XML

12/07/16 14:40:26:650 | [WARN] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Failed to find Royalty Bearing attribute info.

12/07/16 14:40:26:650 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Found the AppsPanel attribute info (false)

12/07/16 14:40:26:650 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Found the AdminPrivilege attribute info (false)

12/07/16 14:40:26:650 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Number of Medias found = 0

12/07/16 14:40:26:650 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Deployment Manager is running in Install Mode.

12/07/16 14:40:26:650 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | STEP 2: Starting to launch ASU AAM.

12/07/16 14:40:26:650 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Bootstrapper launch location is :: C:\CCPAdobe\After_Effects_x64_2017\Build\ASU\Set-up.dat

12/07/16 14:40:29:692 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Build Version - 1.11.0.34

12/07/16 14:40:29:692 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | Logging Level verbosity Set  to 4

12/07/16 14:40:29:692 | [FATAL] |  | ASU | DeploymentManager | DeploymentManager |  |  | 6608 | The Bootstrapper Process return code is (-1).Stopping the installation process.

12/07/16 14:40:29:692 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | Utilities |  |  | 6608 | Folder does not exist

12/07/16 14:40:29:708 | [INFO] |  | ASU | OPM | OPM |  |  | 6608 | Build Version - 10.0.0.13

12/07/16 14:40:29:708 | [INFO] |  | ASU | OPM | OPM |  |  | 6608 | Logging Level verbosity Set  to 4

12/07/16 14:40:29:755 | [INFO] |  | ASU | OPM | OPM |  |  | 6608 | Schema version and schema compatibility version are same or greater than current

12/07/16 14:40:29:755 | [INFO] |  | ASU | OPM | OPM |  |  | 6608 | _opm_handle_OPDReturnedStatus called with opdStatus as:0

12/07/16 14:40:29:755 | [INFO] |  | ASU | OPM | OPM |  |  | 6608 | No Record found for the input fields in opm_getValueForKey

12/07/16 14:40:29:833 | [INFO] |  | ASU | DeploymentManager | AAMEEUtilities |  |  | 6608 | The output of process received  in execWithOutput :

TIA

Views

1.1K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Adobe Employee ,
Dec 08, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Are you installing on a 64 bit machine? AE is 64 bit only.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
New Here ,
Dec 09, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Hi alisterblack,  yes we are.  Sorry, I should have included that info.  We are trying to install this product and have successfully installed the likes of Photoshop, Illustrator, in-design etc all packaged via the CCP on Windows 7 64bit.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Adobe Employee ,
Dec 09, 2016

Copy link to clipboard

Copied

The log shows "The Bootstrapper Process return code is (-1).Stopping the installation process."

This document indicates that this is a permissions issue and that the installer was not launched in admin mode.

You might also find this document useful. Troubleshoot silent Creative Cloud installation issues

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
DarrenPG LATEST
New Here ,
Dec 13, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for the info, I can see how that relates but, I'm not sure if it means something else as I've tried installing from SCCM (using the system account) and with my own account (I am a local admin).  I even right clicked the Setup.exe 'Run as Admin' and it still fails.  The 'CoreSyncInstall.log' always states 'NOT Running as admin (CoreSyncCustomHook.cpp.install.489)'. 

Other than logging on as the local Windows Admin account and trying that (that's not very useful for Enterprise deployment) I'm not sure why it still thinks it's not running in Admin mode.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...