Highlighted

Connecting to REST API, 400 error : "invalid_token". Error_description: "No valid bindings were found for organization and technical account combination"

New Here ,
Jul 28, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I have been trying to access the REST API for user management using Python. All the credentials i have used for creating my JWT and access request token are correct and my cert is not expired. The "invalid_token" error i thought to be an issue with the formatting of the JWT, but the description says other wise making me believe something is wrong with my credentials for the API integration. I cant find anyone with a similar issue as mine. Is there an issue with my org id and tech account? Thanks for the help!

Views

92

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Connecting to REST API, 400 error : "invalid_token". Error_description: "No valid bindings were found for organization and technical account combination"

New Here ,
Jul 28, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I have been trying to access the REST API for user management using Python. All the credentials i have used for creating my JWT and access request token are correct and my cert is not expired. The "invalid_token" error i thought to be an issue with the formatting of the JWT, but the description says other wise making me believe something is wrong with my credentials for the API integration. I cant find anyone with a similar issue as mine. Is there an issue with my org id and tech account? Thanks for the help!

Views

93

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Have something to add?

Join the conversation