Highlighted

Deploying Adobe Acrobat in Citrix XenApp - Return Code 20

New Here ,
Jan 31, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I am attempting to install Adobe Acrobat onto a Golden Image I've created.  We use Citrix XenApp, and MCS to create clones of our golden images.  I have followed the instructions located in this post, as it was exactly what I was trying to do : Acrobat Pro TLP prompts Adobe ID ? , and initially my first go round had the same issues, where my golden image, I could launch Adobe Acrobat, with no issues, or prompts, but any created machines would prompt each user for Adobe ID.

So my basic steps were as follows,

  1. Use Adobe Customization Wizard, Did not enter Serial # , Did not check Grant Offline Exception, and Did not check Suppress display of EULA.
  2. Generate Transform File
  3. Generate Prov File admin cmd prompt adobe_prtk --tool=VolumeSerialize --generate --serial=<serial#> --regsuppress=ss –eulasuppress –leid V6{}AcrobatPro-AS2-Win-GM
  4. Verify prov file generated
  5. msiexec /i “[UNC PATH]\AcroPro.msi” TRANSFORMS="AcroPro.mst"
  6. Use Trial click option
  7. Run:  adobe_prtk --tool=VolumeSerialize --stream  ....Return Code = 20

At this point, I'm stuck. Here's a copy of my oobelib.log file, appreciate any help if possible!

01/31/17 11:23:45:570 | [INFO] |  |  |  | Adobe PRTK |  |  | 1300 | *** Adobe PRTK tool START ***

01/31/17 11:23:45:571 | [INFO] |  |  |  | Adobe PRTK |  |  | 1300 | Adobe PRTK tool VolumeSerialize invoked

01/31/17 11:23:45:571 | [INFO] |  |  |  | Adobe PRTK |  |  | 1300 | No file specified for offline exception, trying default

01/31/17 11:23:45:571 | [INFO] |  |  |  | Adobe PRTK |  |  | 1300 | No file specified, falling back to default .\prov.xml

01/31/17 11:23:45:582 | [ERROR] |  |  |  | Adobe PRTK |  |  | 1300 | Muse Leid not found

01/31/17 11:23:45:584 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | *************OOBELib Session Starts*************

01/31/17 11:23:45:584 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | Version 10.0.0.59,7.0

01/31/17 11:23:45:584 | [INFO] |  |  |  | PCDService |  |  | 1300 | PCD Service in non-threaded mode

01/31/17 11:23:45:585 | [INFO] |  |  |  | DispatchClientLib |  |  | 1300 | Dispatch table file doesnot in parallel to binary or inside the binary, falling back to ACF path.

01/31/17 11:23:45:586 | [INFO] |  |  |  | DispatchClientLib |  |  | 1300 | Dispatch table loaded from path: C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE/PDApp/P7/dispatchtable.xml

01/31/17 11:23:45:587 | [INFO] |  |  |  | DispatchClientLib |  |  | 1300 | (re)load Local Dispatch Table status-[0].

01/31/17 11:23:45:587 | [INFO] |  |  |  | DispatchClientLib |  |  | 1300 | Scope : [2]

01/31/17 11:23:45:587 | [INFO] |  |  |  | DispatchClientLib |  |  | 1300 | Setting scope to GM

01/31/17 11:23:45:640 | [ERROR] |  |  |  | OPMWrapper |  |  | 1300 | Failed in getting value for key in OPMGetValueForKey

01/31/17 11:23:45:640 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | Failed to get Proxy username in OPM DB

01/31/17 11:23:45:641 | [INFO] |  |  |  | AXFBLicensing |  |  | 1300 | Failed to load axlibv7.dll, trying again

01/31/17 11:23:45:641 | [INFO] |  |  |  | AXFBLicensing |  |  | 1300 | Failed to load axlibv7.dll, trying again with axlib in ACF

01/31/17 11:23:45:642 | [INFO] |  |  |  | AXFBLicensing |  |  | 1300 | All function pointers successfully retrieved

01/31/17 11:23:45:642 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | OOBELib LoadActivationGrace Started.

01/31/17 11:23:45:642 | [INFO] |  |  |  | SLCoreService |  |  | 1300 | Starting up SLCore 2.0 Release (build 2.0.1.360321).

01/31/17 11:23:45:642 | [ERROR] |  |  |  | SLCoreService |  |  | 1300 | user based licensing: 0

01/31/17 11:23:45:642 | [INFO] |  |  |  | SLCoreService |  |  | 1300 | Service construction took 0.1 ms and succeed.

01/31/17 11:23:45:646 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | Using passed in locale variants map

01/31/17 11:23:45:663 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | Downloaded SLConfig not found, trying with the local copy

01/31/17 11:23:45:663 | [DEBUG] |  |  |  | PCDService |  |  | 1300 | Failed to read value for key [PayloadCode] in hive [V7{}AcrobatESR-12PR-Win-GM] from master : 5

01/31/17 11:23:45:663 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | GetAMTConfigPathForLEID : No Payload Code found, checking SSC for information

01/31/17 11:23:45:663 | [DEBUG] |  |  |  | PCDService |  |  | 1300 | Failed to read value for key [PayloadCode] in hive [V7{}AcrobatESR-12PR-Win-GM] from master : 5

01/31/17 11:23:45:664 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | GetAMTConfigPathForLEID : No Payload Code found, checking SSC for information

01/31/17 11:23:45:672 | [DEBUG] |  |  |  | PCDService |  |  | 1300 | Failed to read value for key [PayloadCode] in hive [V7{}AcrobatESR-12PR-Win-GM] from master : 5

01/31/17 11:23:45:672 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | LoadActivationGrace : Unable to locate Driver Adobe Code

01/31/17 11:23:45:672 | [WARN] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | record.enigmaProductInfo.productIdentifier 16

01/31/17 11:23:45:672 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | Serial product identifier does not match with config file, PID = 16

01/31/17 11:23:45:672 | [ERROR] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | OOBELib LoadActivationGrace failed to retrieve data from slconfig

01/31/17 11:23:45:673 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | OOBELib LoadActivationGrace Completed.

01/31/17 11:23:45:673 | [INFO] |  |  |  | SLCoreService |  |  | 1300 | Shutting down SLCore 2.0 Release (build 2.0.1.360321).

01/31/17 11:23:45:673 | [INFO] |  |  |  | SLCoreService |  |  | 1300 | Service destruction took 0.0 ms and succeed.

01/31/17 11:23:45:673 | [ERROR] |  |  |  | Adobe PRTK |  |  | 1300 | Failed to load the license

01/31/17 11:23:45:673 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | OOBELibImpl::CommitPCD STARTED

01/31/17 11:23:45:682 | [DEBUG] |  |  |  | ServiceLoader |  |  | 1300 | looking for library C:\Downloads\Adobe Acrobat\Adobe Acrobat\Adobe Provisioning Toolkit Enterprise Edition\adobe_upgrade.dll

01/31/17 11:23:45:682 | [WARN] |  |  |  | ServiceLoader |  |  | 1300 | Failed to find adobe_upgrade.dll

01/31/17 11:23:45:682 | [DEBUG] |  |  |  | ServiceLoader |  |  | 1300 | Symbol AULOpenSession can't be found in library adobe_upgrade.dll because the library has not been added to the loader

01/31/17 11:23:45:682 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | SN not validated in this session

01/31/17 11:23:45:682 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | No SN to be remembered

01/31/17 11:23:45:682 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | User hasn't registered

01/31/17 11:23:45:682 | [DEBUG] |  |  |  | ServiceLoader |  |  | 1300 | Symbol AULCloseSession can't be found in library adobe_upgrade.dll because the library has not been added to the loader

01/31/17 11:23:45:682 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | OOBELibImpl::CommitPCD ENDED

01/31/17 11:23:45:682 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | Closing AdobeIALClient 1.0 Release (build 1.0.6.3) session.

01/31/17 11:23:45:682 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | *************OOBELib Session Ends*************

01/31/17 11:23:45:683 | [INFO] |  |  |  | Adobe PRTK |  |  | 1300 | Return code 20

01/31/17 11:23:45:683 | [INFO] |  |  |  | Adobe PRTK |  |  | 1300 | *** Adobe PRTK tool END ***

Topics

Acrobat

Views

532

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Deploying Adobe Acrobat in Citrix XenApp - Return Code 20

New Here ,
Jan 31, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I am attempting to install Adobe Acrobat onto a Golden Image I've created.  We use Citrix XenApp, and MCS to create clones of our golden images.  I have followed the instructions located in this post, as it was exactly what I was trying to do : Acrobat Pro TLP prompts Adobe ID ? , and initially my first go round had the same issues, where my golden image, I could launch Adobe Acrobat, with no issues, or prompts, but any created machines would prompt each user for Adobe ID.

So my basic steps were as follows,

  1. Use Adobe Customization Wizard, Did not enter Serial # , Did not check Grant Offline Exception, and Did not check Suppress display of EULA.
  2. Generate Transform File
  3. Generate Prov File admin cmd prompt adobe_prtk --tool=VolumeSerialize --generate --serial=<serial#> --regsuppress=ss –eulasuppress –leid V6{}AcrobatPro-AS2-Win-GM
  4. Verify prov file generated
  5. msiexec /i “[UNC PATH]\AcroPro.msi” TRANSFORMS="AcroPro.mst"
  6. Use Trial click option
  7. Run:  adobe_prtk --tool=VolumeSerialize --stream  ....Return Code = 20

At this point, I'm stuck. Here's a copy of my oobelib.log file, appreciate any help if possible!

01/31/17 11:23:45:570 | [INFO] |  |  |  | Adobe PRTK |  |  | 1300 | *** Adobe PRTK tool START ***

01/31/17 11:23:45:571 | [INFO] |  |  |  | Adobe PRTK |  |  | 1300 | Adobe PRTK tool VolumeSerialize invoked

01/31/17 11:23:45:571 | [INFO] |  |  |  | Adobe PRTK |  |  | 1300 | No file specified for offline exception, trying default

01/31/17 11:23:45:571 | [INFO] |  |  |  | Adobe PRTK |  |  | 1300 | No file specified, falling back to default .\prov.xml

01/31/17 11:23:45:582 | [ERROR] |  |  |  | Adobe PRTK |  |  | 1300 | Muse Leid not found

01/31/17 11:23:45:584 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | *************OOBELib Session Starts*************

01/31/17 11:23:45:584 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | Version 10.0.0.59,7.0

01/31/17 11:23:45:584 | [INFO] |  |  |  | PCDService |  |  | 1300 | PCD Service in non-threaded mode

01/31/17 11:23:45:585 | [INFO] |  |  |  | DispatchClientLib |  |  | 1300 | Dispatch table file doesnot in parallel to binary or inside the binary, falling back to ACF path.

01/31/17 11:23:45:586 | [INFO] |  |  |  | DispatchClientLib |  |  | 1300 | Dispatch table loaded from path: C:\Program Files (x86)\Common Files\Adobe\OOBE/PDApp/P7/dispatchtable.xml

01/31/17 11:23:45:587 | [INFO] |  |  |  | DispatchClientLib |  |  | 1300 | (re)load Local Dispatch Table status-[0].

01/31/17 11:23:45:587 | [INFO] |  |  |  | DispatchClientLib |  |  | 1300 | Scope : [2]

01/31/17 11:23:45:587 | [INFO] |  |  |  | DispatchClientLib |  |  | 1300 | Setting scope to GM

01/31/17 11:23:45:640 | [ERROR] |  |  |  | OPMWrapper |  |  | 1300 | Failed in getting value for key in OPMGetValueForKey

01/31/17 11:23:45:640 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | Failed to get Proxy username in OPM DB

01/31/17 11:23:45:641 | [INFO] |  |  |  | AXFBLicensing |  |  | 1300 | Failed to load axlibv7.dll, trying again

01/31/17 11:23:45:641 | [INFO] |  |  |  | AXFBLicensing |  |  | 1300 | Failed to load axlibv7.dll, trying again with axlib in ACF

01/31/17 11:23:45:642 | [INFO] |  |  |  | AXFBLicensing |  |  | 1300 | All function pointers successfully retrieved

01/31/17 11:23:45:642 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | OOBELib LoadActivationGrace Started.

01/31/17 11:23:45:642 | [INFO] |  |  |  | SLCoreService |  |  | 1300 | Starting up SLCore 2.0 Release (build 2.0.1.360321).

01/31/17 11:23:45:642 | [ERROR] |  |  |  | SLCoreService |  |  | 1300 | user based licensing: 0

01/31/17 11:23:45:642 | [INFO] |  |  |  | SLCoreService |  |  | 1300 | Service construction took 0.1 ms and succeed.

01/31/17 11:23:45:646 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | Using passed in locale variants map

01/31/17 11:23:45:663 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | Downloaded SLConfig not found, trying with the local copy

01/31/17 11:23:45:663 | [DEBUG] |  |  |  | PCDService |  |  | 1300 | Failed to read value for key [PayloadCode] in hive [V7{}AcrobatESR-12PR-Win-GM] from master : 5

01/31/17 11:23:45:663 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | GetAMTConfigPathForLEID : No Payload Code found, checking SSC for information

01/31/17 11:23:45:663 | [DEBUG] |  |  |  | PCDService |  |  | 1300 | Failed to read value for key [PayloadCode] in hive [V7{}AcrobatESR-12PR-Win-GM] from master : 5

01/31/17 11:23:45:664 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | GetAMTConfigPathForLEID : No Payload Code found, checking SSC for information

01/31/17 11:23:45:672 | [DEBUG] |  |  |  | PCDService |  |  | 1300 | Failed to read value for key [PayloadCode] in hive [V7{}AcrobatESR-12PR-Win-GM] from master : 5

01/31/17 11:23:45:672 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | LoadActivationGrace : Unable to locate Driver Adobe Code

01/31/17 11:23:45:672 | [WARN] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | record.enigmaProductInfo.productIdentifier 16

01/31/17 11:23:45:672 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | Serial product identifier does not match with config file, PID = 16

01/31/17 11:23:45:672 | [ERROR] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | OOBELib LoadActivationGrace failed to retrieve data from slconfig

01/31/17 11:23:45:673 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | OOBELib LoadActivationGrace Completed.

01/31/17 11:23:45:673 | [INFO] |  |  |  | SLCoreService |  |  | 1300 | Shutting down SLCore 2.0 Release (build 2.0.1.360321).

01/31/17 11:23:45:673 | [INFO] |  |  |  | SLCoreService |  |  | 1300 | Service destruction took 0.0 ms and succeed.

01/31/17 11:23:45:673 | [ERROR] |  |  |  | Adobe PRTK |  |  | 1300 | Failed to load the license

01/31/17 11:23:45:673 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | OOBELibImpl::CommitPCD STARTED

01/31/17 11:23:45:682 | [DEBUG] |  |  |  | ServiceLoader |  |  | 1300 | looking for library C:\Downloads\Adobe Acrobat\Adobe Acrobat\Adobe Provisioning Toolkit Enterprise Edition\adobe_upgrade.dll

01/31/17 11:23:45:682 | [WARN] |  |  |  | ServiceLoader |  |  | 1300 | Failed to find adobe_upgrade.dll

01/31/17 11:23:45:682 | [DEBUG] |  |  |  | ServiceLoader |  |  | 1300 | Symbol AULOpenSession can't be found in library adobe_upgrade.dll because the library has not been added to the loader

01/31/17 11:23:45:682 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | SN not validated in this session

01/31/17 11:23:45:682 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | No SN to be remembered

01/31/17 11:23:45:682 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | User hasn't registered

01/31/17 11:23:45:682 | [DEBUG] |  |  |  | ServiceLoader |  |  | 1300 | Symbol AULCloseSession can't be found in library adobe_upgrade.dll because the library has not been added to the loader

01/31/17 11:23:45:682 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | OOBELibImpl::CommitPCD ENDED

01/31/17 11:23:45:682 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | Closing AdobeIALClient 1.0 Release (build 1.0.6.3) session.

01/31/17 11:23:45:682 | [INFO] |  |  |  | OOBELib |  |  | 1300 | *************OOBELib Session Ends*************

01/31/17 11:23:45:683 | [INFO] |  |  |  | Adobe PRTK |  |  | 1300 | Return code 20

01/31/17 11:23:45:683 | [INFO] |  |  |  | Adobe PRTK |  |  | 1300 | *** Adobe PRTK tool END ***

Topics

Acrobat

Views

533

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
VTI_Rick LATEST
New Here ,
Feb 02, 2017

Copy link to clipboard

Copied

This is not an issue.  I re-ran adobe_prtk --tool=VolumeSerialize --stream roughly 1 hour later , and it returned Code 0.  I did not do anything else different, almost as if the Adobe side didn't respond previously.  It was strange.  But, it's working, and that's all I care about.  The steps listed above will work when deploying to a RDS/Citrix environment.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...