Highlighted

Deploying CC to lab, install works, no license being ACTIVATED?

New Here ,
Aug 30, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Educational institution, bought CC for the lab. Successfully built install package that was deployed via ARD to test machine. Install a success. Started app (Photoshop first one grabbed) on test machine and all functioned as expected. In admin console, all licenses still available and none listed as active. When (how) does the installed device get the license to be registered in Admin Console? Look forward to advice. Thank you.

M

Just hate leaving a thread open; it appears I was just impatient. Checked in 4 hours later, and I see that the two machines I test installed on now are reporting 2 licenses in use, so all appears well.

Views

127

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Deploying CC to lab, install works, no license being ACTIVATED?

New Here ,
Aug 30, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Educational institution, bought CC for the lab. Successfully built install package that was deployed via ARD to test machine. Install a success. Started app (Photoshop first one grabbed) on test machine and all functioned as expected. In admin console, all licenses still available and none listed as active. When (how) does the installed device get the license to be registered in Admin Console? Look forward to advice. Thank you.

M

Just hate leaving a thread open; it appears I was just impatient. Checked in 4 hours later, and I see that the two machines I test installed on now are reporting 2 licenses in use, so all appears well.

Views

128

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
New Here ,
Aug 30, 2016

Copy link to clipboard

Copied

Just hate leaving a thread open; it appears I was just impatient. Checked in 4 hours later, and I see that the two machines I test installed on now are reporting 2 licenses in use, so all appears well.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...