• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
Locked
0

Breakpoints bug in FB4

New Here ,
Dec 01, 2010 Dec 01, 2010

Copy link to clipboard

Copied

I'm seeing an issue in debugging a Flex 4 project in Flash Builder 4, on Mac OS 10.6: when I double-click the grey bar to the left of the line numbers in the code editor, which is normally how I set and remove breakpoints, it appears to have no effect (i.e., existing breakpoints aren't removed and new breakpoints aren't added.) However, in the Breakpoints view itself, the breakpoints do show up correctly in response to double-clicks.  It looks like there's a synchronization bug between the actual breakpoints, which show up in the Breakpoints view and do actually work, and what's shown in the clickable grey area.  This bug appears and disappears sporadically; I haven't figured out a correlation with anything else I'm doing.  Pretty annoying when you're trying to debug.

Mike

Views

401

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Dec 01, 2010 Dec 01, 2010

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi,

It would be great if you can provide us with your log file.

It is at workspacedir/.metadata/.log

Thanks,

Anirudh

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines