• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
Locked
0

FB4 Access Violation on Autocomplete

New Here ,
Dec 01, 2010 Dec 01, 2010

Copy link to clipboard

Copied

I just recently installed Flash Builder 4 and was migrating a few projects over from FB3. I noticed FB4 has an alarming tendency to crash with an access violation whenever the autocomplete box pops up, which makes typing code nearly impossible. About 80% of the time, as soon as the yellow help box appears, I get the standard Windows "This application has stopped working..." message. The detailed information is included below; has anyone else experienced this?

Problem signature:

  Problem Event Name: APPCRASH

  Application Name: FlashBuilder.exe

  Application Version: 0.0.0.0

  Application Timestamp: 4824a925

  Fault Module Name: msvcrt.dll

  Fault Module Version: 7.0.7600.16385

  Fault Module Timestamp: 4a5bda6f

  Exception Code: c0000005

  Exception Offset: 00009cc6

  OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.48

  Locale ID: 1033

  Additional Information 1: 0972

  Additional Information 2: 0972c164a365f191e3d43d019fb0e864

  Additional Information 3: 51a2

  Additional Information 4: 51a24c30a8b8c002f6804bfe86db097e

Thanks,

Alan

Views

896

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 02, 2010 Dec 02, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Update: This also happens when I hover over a variable and the yellow pop-up box comes up with type information. Since this same box appears during autocomplete, I suspect it has something to do with it.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Guest
Dec 23, 2010 Dec 23, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

Can you please share your .log file. It will help us debug the issue further.

Thanks,

Mayank

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 29, 2010 Dec 29, 2010

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Mayank,

I think I figured out the issue -- I had upgraded to the Internet Explorer 9 Beta, which has new GPU rendering capabilities that apparently don't play nicely with my GPU. Apparently Flash Builder uses IE's Trident rendering engine to display the syntax help boxes. The issue had been occurring in other apps that use Trident too (e.g. Windows Help and Support and Google's Picasa).

Unchecking the GPU rendering option in Internet Explorer fixed the issue.

Thanks,

Alan

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines