• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
Locked
0

Launching the Debug never complete

Guest
Jun 30, 2010 Jun 30, 2010

Copy link to clipboard

Copied

hi everybody and thanks for your attention,

when i launch my application in debugging mode, it starts the browser but never complete, it remains pending and gives no message.

after about a minute i recive this popup

Failed to connect; session timed out.

Ensure that:

  1. You compiled your Flash application with debugging on.

  2. You are running the debugger version of Flash Player.

can someone help me?

thanks

gpleone

TOPICS
Installation and activation

Views

475

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Jun 30, 2010 Jun 30, 2010

Copy link to clipboard

Copied

Hi gpleone,

Are you running on Win or on OS X?

In either case, try installing the latest Debug Player 10.1 builds from here, and see if that helps:

http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html

-Chris

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Guest
Jul 01, 2010 Jul 01, 2010

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

hi Chris

it's running on win xp.

i already did it but it still doesn't work.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines