• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
Locked
0

Run Debug Not Running Current Build - Needs Clean

New Here ,
Jun 23, 2011 Jun 23, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Since upgrading to 4.5.1 the other day I've noticed everytime I perform Debug the latest changes that I've made are applied. I have to Clean the project, then run debug.

Anyone else have this problem.

Cheers

Trist

Views

367

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jun 23, 2011 Jun 23, 2011

Copy link to clipboard

Copied

Having switched back to SDK 4.5, the problem has stopped.

Anyone have trouble with 4.5.1?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jun 24, 2011 Jun 24, 2011

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Can you check this with FB 4.5.1 on a new workspace? (not reusing the same workspace as 4.5)?

P.S: Run/Debug just uses the SWF in bin-debug. Can you check if the SWF files in question gets updated? (by looking the timestamp)

-Anirudh

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines