• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
Locked
0

Text found via search stays highlighted perpetually

Guest
Jun 14, 2013 Jun 14, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Does anyone know how to fix this annoying problem in Flash Builder 4.7?

  1. Click Search > Search (or press Ctrl+H).
  2. On the 'File Search' tab, enter some text that you know will be found.
  3. Click 'Search'.
  4. In the 'Search' view, double-click one of the results so its file opens in the editor.

    At this point, the text found via the search is highlighted (purple by default), which is what you want.

  5. Now close the 'Search' view.

Result: The text found via the search remains highlighted (and everywhere else in the project), which is not what you want.

It didn't used to be this way for me. When I closed the 'Search' view in the past, all the highlighted terms became unhighlighted. (Note that my 'Mark Occurrences' button is not toggled.) Is there some obscure option somewhere to keep text highlighted after the 'Search' view has been closed? (I certainly didn't enable such a feature, but if it exists I'd love to disable it.)

Thanks,

Rob

Views

830

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Jun 17, 2013 Jun 17, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Hey Stenrap2,

I was just trying to replicate what you've mentioned. For me the highlighted search criteria only stays highlighted when the search tab is open AND the search criteria is still in the search history. As soon as it's removed from the search history or the search tab is closed the highlighted occurances in the code are removed. This is the behaviour that is expected.

From what you've mentioned I've understood that the occurances stayed highlighted even after closing the search. Firstly a real simple question, have you got the critieria highlighted with the cursor? By default the search occurances and the "normal" occurances are the same colour.

Other than that it sounds like you may have some sort of corrupt preferences / install, maybe a workspace refresh will work, if not and if it's worth it, do a re-install.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Guest
Jun 17, 2013 Jun 17, 2013

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks for the response, Ollie Edge. I don't have the criteria highlighted with the "normal" cursor. The expected behavior you describe is precisely how Flash Builder used to work for me.

This may be a long shot, but the problem seems to have started after I used Remote Desktop Connection to log into my work computer from home (the problem is happening on my work computer). Perhaps the issue has something to do with searching Flash Builder over Remote Desktop Connection. At any rate, I'll consider trying a new workspace and/or reinstall.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines