• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
Locked
0

trace stops working

New Here ,
Feb 22, 2012 Feb 22, 2012

Copy link to clipboard

Copied

for reasons that are not apparent, the trace function will stop working.

I am running in debug mode and I always see the usual sets of output:

     [SWF] Volumes:DATA:Flex Projects: .... etc

I have re-installed both the Flash Player and the Debugger ... and yet this problem continues to appear.

The most consistant method I've found for restoring the trace function is to quit Flash Builder, and then the first thing I do after reopening it is to Project/Clean.

I may have to repeat this process a few times, but eventually it works.

Views

754

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Guest
Feb 23, 2012 Feb 23, 2012

Copy link to clipboard

Copied

Are you sure that the application that is launched in the browser is really the application you just updated ?

I mean it happens the browser loads a cached application so if you add trace, it won't display it because it is still executing the old application.

You see it in debug mode when you try to set a breakpoints and it says "no executable code here" or if the debug holds at some blank line.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Feb 23, 2012 Feb 23, 2012

Copy link to clipboard

Copied

no ... than'ts not it.

It will occur even when the previous time I ran the pgm it was in debug mode and tracing stmts, so if anything is cached and replaying, then it would be one that worked.

I have yet to identify anything that causes the trace to stop functioning, but it will suddenly stop and I need to go throught the proceedure describe above to get it working again.

Thanks for the suggestion though, I hadn't considered that before.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Feb 24, 2012 Feb 24, 2012

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

There are a few things which can cause trace to stop working.  I had this problem a year and a half ago.  Do some googling for it.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines