• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
Locked
0

Using Captivate 6 files in Flash Builder?

New Here ,
Feb 06, 2013 Feb 06, 2013

Copy link to clipboard

Copied

Hello.

I built a short quiz in Captivate 6 and published the project in HTML5 files and as an SWF file. I'm working on a flex mobile project in Flash Builder 4.6 and  I want to incorporate the Captivate quiz into this project. I can load the SWF using <s:SWFLoader id="loader" source="quiz/quiz.swf" />, but when I run the application the file doesn't play. When I use the debug tool, I receive the following error:

[SWF] CMT.swf - 3,695,040 bytes after decompression

[SWF] quiz/quiz.swf - 1,507,465 bytes after decompression

[SWF] quiz/quiz.swf/[[DYNAMIC]]/1 - 18,058 bytes after decompression

TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference.

          at Function/<anonymous>()

Information from the view that the SWF file is loaded into:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

<s:View xmlns:fx="http://ns.adobe.com/mxml/2009"

                    xmlns:s="library://ns.adobe.com/flex/spark"

                    title="'{data}' Test">

          <fx:Declarations>

                    <!-- Place non-visual elements (e.g., services, value objects) here -->

          </fx:Declarations>

          <s:SWFLoader id="loader" source="quiz/quiz.swf" />

</s:View>

I'm not sure how to go about fixing this problem. Is it just not possible to incorporate an SWF file not produced in Adobe Flash ? If so, would I be able to incorporate the HTML5 files instead?

Thank you for any help you could provide!

TJ

Views

828

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Apr 30, 2014 Apr 30, 2014

Copy link to clipboard

Copied

Hello TJ,

I saw your post and I'm very curious if you ever solved the problem. I'm running into the same problem as you did. Whatever I create in Captivate, it will give this error when I use it in a Mobile application in Flash Builder. And the strange thing is, it will not happen when I use the same swf in a WindowApplication.

Did you ever solve this problem?

Please let me know, because if this problem can not be solved, I have to redo about 70 questions now made in Captivate.

Thanks,

Bart van de Rotsheide

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
May 05, 2014 May 05, 2014

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hello, Bart.

Unfortunately, I was not able to resolve this problem.

TJ

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines