Locked

Flash doesn't work after installing

New Here ,
Jan 11, 2019 Jan 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Hello, I have a big problem with installation of adobe flash or maybe the program itself. As i wanted to study from a presentation, which were posted on a web by school, i was asked to install adobe flash. I thought that i already had done that but whatever. So i clicked on the link to download and install it again. Whole installation was okay, no problem, it was successful and i could study from the presentation. Next day i wanted to study more from other presentations but as i clicked on the link of the presentation, it asked me to install adobe flash again. It was strange but i did it again. But after the installation it asked me to install adobe to play the presentation. I tried these hints of yours to check, if the webside is permited by flash etc. but nothing happened and i dont know what to do. Please help as i need to see these presentations for my examination.
Thank you

Views

166

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Most Valuable Participant ,
Jan 11, 2019 Jan 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Exactly which browser are you using?

If Windows and either Edge or Internet Explorer, Microsoft does not allow external installs of Flash, the process is locked and managed by Microsoft

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jan 11, 2019 Jan 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

All major browser vendors block Flash by default, forcing users to enable it, usually on a per-site basis.  Some browsers (e.g. Chrome, Edge) force you to allow it after each session (e.g. Chrome deletes your 'allow' setting when the browser is closed).

You don't provide any OS, browser information so we don't know what you're using.  It sounds like the site you're attempting to view requires a login to access, so we wouldn't be able to attempt to reproduce the issue.

It's also quite possible the content developer hasn't kept up with the constant changes browser vendor's are making to Flash detection, which then prompts users to enable/allow Flash.  You may want to contact the content developer regarding your issue.

The Flash Player Help tech note contains links to instructions on enabling Flash in the various browsers.  Again, some browsers delete your Flash setting when the browser is closed, forcing you to enable Flash again on a subsequent session.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 11, 2019 Jan 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

OK, I'm using chrome, i have OS windows 10. The problem is, that my computer shows my, that i've already installed adobe flash, that's ok. I also allowed flash on the site everytime after i had installed flash. The problem is, that even when i installed flash i allowed it, it still shows me this

I visited the same page yesterday and worked fine, no problem with it. Yesterday i didnt even need to allow flash on the site and it worked. But today, there is a problem even after multiple reinstallations. Here is a link to the webside https://radio.lf1.cuni.cz/prope ​. You don't need any acces, just click for example on this link Přednáška 07 - Zobrazování hlavy a krku​ and it should show you presentation.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Jan 11, 2019 Jan 11, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Ok there is a way different problem, because now it works and i really don't know why. Like 30 minutes ago, it didn't work and now yes.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines