Locked

game doesn't recognise flash player

New Here ,
Mar 05, 2018 Mar 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

For about a week now I have a problem with flash player in one specific game.

The game runs fine on friend's laptop.

On mine flash player doesn't work on Chrome, Edge, Firefox, Opera.

Flash is enabled.

I have the lastest version. I tried clearing cache, uninstalling and reinstalling flash player and browsers, cleared Temp folder, run CCleaner, even reinstalled Windows (I have Windows 10). After reinstalling Windows I tried to run the game before installing my antivirus to check if that doesn't cause the problem - the game didn't start without antivirus either.

Other flash games work perfectly fine.

On this one game all I see is white screen. Furthermore, it's like flash player isn't even there - when I right click there is no usual text with Flash settings and Flash version.

On friend's laptop (where the game loads)  when I right click there is the usual text with Settings, Global settings, Flash version.

Is there some way to solve this?

Views

274

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 05, 2018 Mar 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

A link to the game would be useful.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 05, 2018 Mar 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi, sorry:

I played it here:

http://www.agame.com/game/new-rock-city

or here:

http://www.gry.pl/gra/skalne-miasteczko

It's the same game.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 05, 2018 Mar 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Yeah, it works for me.  Have you cleared your browser cache?

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 05, 2018 Mar 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Yes, it didn't help.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 06, 2018 Mar 06, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Okay, so if anyone has a similar problem, running command

netsh winsock reset

as admin worked.

Issue solved.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines