Locked

Update Flash Player in Chrome not working

New Here ,
Dec 21, 2017 Dec 21, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I downloaded and installed the latest version of Flash Player for Chrome and now some of the web sites I visit show just a black screen for the video.  The sound is playing and you can see the control bar moving, but I get on visual.  I have checked Internet Explorer and it seems to be working just fine, it is only in Chrome that I am having the problem.  Is anyone else having this problem or have i just done something wrong.  Thanks.

TOPICS
Download install

Views

2.4K

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jan 03, 2018 Jan 03, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi,

To troubleshoot Flash in Chrome, see Use or fix Flash audio & video - Computer - Google Chrome Help

Thanks!

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 28, 2018 Mar 28, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I was facing this issue but before i could solve this my chrome face another error namely connection reset error (an image is attached below for further assistance). This happened because due to change in network or registry. I was struggling to find the solution and found this website ERR_CONNECTION_RESET Chrome which gave me the perfect solution to this problem. ERR_CONNECTION_RESET.jpg

[moderator: link removed]

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 28, 2018 Mar 28, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Thanks for your post, but it's clearly not the same issue.  OP states "The sound is playing and you can see the control bar moving, but I get on visual. ", which indicates the page loaded, while you indicate you got a 'ERR_CONNECTION_RESET' error, which indicates the page did not load.

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines