Locked

Videos wont load preview

New Here ,
Mar 06, 2018 Mar 06, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I have a problem with java / flash. When I move the cursor over a video preview in both normal + incognito mode, the video plays for 1 second and then loops, not loading the full preview. How do I fix this?

Thanks in advance!

Views

303

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Advisor ,
Mar 06, 2018 Mar 06, 2018

Copy link to clipboard

Copied

provide any link please

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 06, 2018 Mar 06, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Link for? It's a general problem I have in Chrome for all websites.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 06, 2018 Mar 06, 2018

Copy link to clipboard

Copied

For assistance, please provide the following:

  • Operating system version
  • Web browser and version
  • Flash Player version
  • Explain your problem in step-by-step detail if possible
  • A direct link to a web page that demonstrates the problem
    • Providing a direct link to content, instead of something like "it's a general problem", is best.  This ensures those providing assistance are going to the same exact content you are having a problem with.
  • If you get error messages, please provide a screenshot

Also, Java and Flash are completely separate and don't interact.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 06, 2018 Mar 06, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Windows 10
Google Chrome v. 64.0.3282.186
FP : Version 28.0.0.161
Everytime i visit a website where you can preview the video, it only play's one second of the preview and then loops to the beginning.
Happens at e.g at Youtube
I do not get an error message.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Advisor ,
Mar 06, 2018 Mar 06, 2018

Copy link to clipboard

Copied

If I asked to you to provide a website link that's because videos can be managed with flash or HTML5.

youtube for example does not use Flash for their video since 3 years now. So your issue cannot be Flash

but more an HTML5/javaSCRIPT issue. If it's the case so you should send a message to google chrome team.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 06, 2018 Mar 06, 2018

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

as the OP said, YouTube uses HTML5 video, not Flash.  Lots of video previews are HTML5 video these days. One way to tell is to right-click on the video and view the context-menu.  Please provide a direct link to content that exhibits the behaviour.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines