Highlighted

FM S1000D "prefix xlink not mapped to any URI"

Explorer ,
Jan 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Issue: error message "The prefix 'xlink' has not been mapped to any URI

Soln:

1. Open the data module  "Structure View"

2. Double-click on the dmodule element  xmlns:xlink to enter the Attribute

3. Enter the value: http://www.w3.org/2000/XSL/Format

4. Save your work ...

5. From the Structure pull-down menu select  "validate ..."

and click "Start Validating" to make sure the error message is resolved.

xmlns.png

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





TOPICS
Structured

Views

93

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

FM S1000D "prefix xlink not mapped to any URI"

Explorer ,
Jan 28, 2019

Copy link to clipboard

Copied

Issue: error message "The prefix 'xlink' has not been mapped to any URI

Soln:

1. Open the data module  "Structure View"

2. Double-click on the dmodule element  xmlns:xlink to enter the Attribute

3. Enter the value: http://www.w3.org/2000/XSL/Format

4. Save your work ...

5. From the Structure pull-down menu select  "validate ..."

and click "Start Validating" to make sure the error message is resolved.

xmlns.png

   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





TOPICS
Structured

Views

94

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Jan 28, 2019 0

Have something to add?

Join the conversation