Font Noto Sans Cond does not behave in PDF creation

Advocate ,
Jul 07, 2020 Jul 07, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Dear all,

FM is 15.0.6.956; The following fonts are listed in Windowss

Noto-Sans-installation.png

In FM File > Print the printer is set to Adobe PDF (with another setting even the Distiller route fails). "Rely on System Fonts only" is unchecked.

When creating a PDF via Distiller route, then also the bold version is OK. Only creation via PDFL (Publish panel, online route) I creates this effect:

 

th-table-head-Noto-font problem.png

The table heading (top area in the screen shot) uses this bold variant - and the problem started today - a PDF created yesterday does not show this effect...

I have re-installed the fonts two times without success.

→ Is there some cache involved which I could delete? Renaming  

 

%appdata%..._.cache_fonts

 

  has no effect.

→ Any ideas are welcome!

TOPICS
PDF output

Views

44

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Advocate ,
Jul 08, 2020 Jul 08, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Have done t his:

Stop the Font Cache Service

Delete Windows Font Cache (well, the files can not be deleted, but renamed to 1.dat, 2.dat … in t his stage)

Restarted system

Deleted the #.dat files in the Font Cache folder. New items were already there.

Deleted Font NotoSans-CondensedBold.ttf and re-installed

→ No change in generated pdf via PDFL

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines