Image frames issue

Community Beginner ,
Sep 07, 2017 Sep 07, 2017

Copy link to clipboard

Copied

Hello,

I'm having a little issue with graphic frames. When I import a graphic (either File-Import-File or Insert-Image), it is then been displayed without the standard dotted line around it. The image frame doesn't have it either. On another computer, where an identical version of FM is installed, it does have these dotted lines. I know that you can assign custom ruling to objects, but this issue looks more like some display settings. Do you know what this can be?

Thank you very much in advance for your help.

Kind regards,

Nico

Views

120

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Adobe Employee , Sep 07, 2017 Sep 07, 2017
I guess you are talking about the > View > Borders setting?

Likes

Translate

Translate
Adobe Employee ,
Sep 07, 2017 Sep 07, 2017

Copy link to clipboard

Copied

I guess you are talking about the > View > Borders setting?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Sep 07, 2017 Sep 07, 2017

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Exactly! Thanks Stefan!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines