Highlighted

Trouble publishing ditamap with topicrefs.

Participant ,
Oct 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I have a ditamap that contains some topicrefs and some dita files. When I use 'Save DITAMAP as...' Book 2017 with fm components, the book does not publish as I would expect. The chapter hierarchy is messed up.

DITAMAP structure (using numbers to show hierarchy):

1 Intro

2 Setup

  2.1 Roles

  2.2 Permissions

  2.3 Authorization

3 Real-Time

4 (topicref with navtitle "Configuration")

  4.1 Source

  4.2 System

  4.3 Reports

    4.3.1 Report A

    4.3.2 Report B

Generated TOC:

1 Intro

2 Setup

3 Roles

4 Permissions

5 Authorization

6 Real-Time

MISSING (topicref with navtitle "Configuration")

7 Source

8 System

9 Reports

  9.1 Report A

  9.2 Report B

Any ideas what might be causing this?

Thanks!

Changing the GenerateFlatBook setting from 0 to 1 in the ditafm-output.ini file fixed this for me (%AppData%Roaming\Adobe\FrameMaker\14).

I don't know why, but it works!

I've been trying to solve this for days, and now figured it out shortly after posting this question, lol. Hopefully this helps someone else in the future.

Kat

TOPICS
Structured

Views

116

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

Trouble publishing ditamap with topicrefs.

Participant ,
Oct 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

I have a ditamap that contains some topicrefs and some dita files. When I use 'Save DITAMAP as...' Book 2017 with fm components, the book does not publish as I would expect. The chapter hierarchy is messed up.

DITAMAP structure (using numbers to show hierarchy):

1 Intro

2 Setup

  2.1 Roles

  2.2 Permissions

  2.3 Authorization

3 Real-Time

4 (topicref with navtitle "Configuration")

  4.1 Source

  4.2 System

  4.3 Reports

    4.3.1 Report A

    4.3.2 Report B

Generated TOC:

1 Intro

2 Setup

3 Roles

4 Permissions

5 Authorization

6 Real-Time

MISSING (topicref with navtitle "Configuration")

7 Source

8 System

9 Reports

  9.1 Report A

  9.2 Report B

Any ideas what might be causing this?

Thanks!

Changing the GenerateFlatBook setting from 0 to 1 in the ditafm-output.ini file fixed this for me (%AppData%Roaming\Adobe\FrameMaker\14).

I don't know why, but it works!

I've been trying to solve this for days, and now figured it out shortly after posting this question, lol. Hopefully this helps someone else in the future.

Kat

TOPICS
Structured

Views

117

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Oct 09, 2018 0
Participant ,
Oct 09, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Changing the GenerateFlatBook setting from 0 to 1 in the ditafm-output.ini file fixed this for me (%AppData%Roaming\Adobe\FrameMaker\14).

I don't know why, but it works!

I've been trying to solve this for days, and now figured it out shortly after posting this question, lol. Hopefully this helps someone else in the future.

Kat

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Oct 09, 2018 0