xref to a table does not show number in pdf

Contributor ,
Jun 25, 2020 Jun 25, 2020

Copy link to clipboard

Copied

In FrameMaker 2020, the cross referenced DITA tables are not printed correctly in the PDF file. The WYSIWYG is working fine but the numbering is missing in the PDF: it just shows the word "table" without any number or text, depending on which format you use in the Cross-Reference pod.

The same procedure works fine with figures both in  WYSIWYG and the PDF but not for the tables. I cannot figure out what I am doing wrong!

TOPICS
PDF output, Structured

Views

106

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Contributor , Jul 01, 2020 Jul 01, 2020
My bad. The ID must be assigned and reffererd to the title element of the table not to the table element itself. That was causing the problem with xref in this case.

Likes

Translate

Translate
Contributor ,
Jul 01, 2020 Jul 01, 2020

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

My bad. The ID must be assigned and reffererd to the title element of the table not to the table element itself. That was causing the problem with xref in this case.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines