• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Am I going crazy? Snap to points not working as it should be.

New Here ,
Jan 29, 2024 Jan 29, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Before you reply anything know that I have checked snap to points and all settings are standart.

 

Here is video of problem - https://failiem.lv/f/heweddk9qa

 

In words. Snap to point is not working as it should be. As shown in video snap to point and all options are checked and settings are standart. And even though snap to point works to some degree I can never tell if it actually snapped unless I zoom in because it is not displaying anchor points im snapping to. Snaps with out visualisation/animation. I have this problem very often and I dont find any solutions online.

My screen res is 3440x1440

If I use “View in cpu” “Outline” or “Pixel preview” it does not change anything

 

Anybody have any suggestions? Please help!

 

 

TOPICS
Bug , How-to , Tools

Views

47

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe
Community Expert ,
Jan 29, 2024 Jan 29, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Are smart guides turned on?

Do you grab the object at an anchor point? And then hold down the Ctrl key while dragging the object?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines