• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Embed Images Turn Yellow When Opening Saved File

New Here ,
Jun 20, 2022 Jun 20, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi- 

I seem to be having an issue where my embeded link(s) are becoming broken after a file save. I mostly work off a server- is this issue caused by a faulty save? I have attached a photo of what seems to be happening- any help is appreciated! I have blacked out the info that cannot be shown. This image shows one image that linked and stayed in the document and the other image is clearly lost/corrupted. 

TOPICS
Bug , Import and export , Performance

Views

203

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Community Expert , Jun 20, 2022 Jun 20, 2022

Likes

Translate

Translate
Community Expert ,
Jun 20, 2022 Jun 20, 2022

Copy link to clipboard

Copied

It is possible that the issue is due to working from a networked drive. It is recommended that you work from your local hard drive. Here's more information:

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jun 20, 2022 Jun 20, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines