• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

EXTRUDING TEXT DISAPPEARING AND ACCELERATED GPU CAUSING ISSUE

New Here ,
Jan 20, 2024 Jan 20, 2024

Copy link to clipboard

Copied

I have two issues and have a deadline on design files. 

1) Everytime I try to EXTRUDE my text or a logo into 3D, It disappears, I am only left with an outline and the logo disappears. How can I fix this please?

 

2) Also, when I am opening up files I get an error message about Accelerated GPU out of memory message. What is this?

 

Please can someone help?

Thanks

TOPICS
Bug , Draw and design , How-to , Performance

Views

56

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe
Community Expert ,
Jan 20, 2024 Jan 20, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Please tell us your computer hardware specifications. Please do not just copy 300 lines of system info. Just the relevant stuff please. Type of computer, amount of RAM, processor and graphic card.

 

Please show before and after applying 3D effect. Which 3D effect: classic or materials?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Jan 21, 2024 Jan 21, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Maybe you do not have enough memory to preview the result.

Does your View menu show Outline or Preview?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Jan 21, 2024 Jan 21, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hello @Hassan285890142f2t,

 

Sorry to hear about your experience. Would you mind performing a clean reinstallation of the GPU drivers (Intel / NVIDIA / AMD) and setting the Graphics Preference to High-Performance for Illustrator (https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-110) and checking if it helps?

 

If the problem persists, kindly share more details, like the exact version of the OS/Illustrator, system config (CPU/GPU/Memory), and a screen recording of the problem (https://community.adobe.com/t5/illustrator-discussions/screen-record-an-issue-on-windows-amp-macos-f...), so we can investigate this further.

 

Looking forward to hearing from you.

 

Thanks,

Anubhav

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines