• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
1

Mouse cursor disappears when i hover over certain areas of the UI

New Here ,
Mar 20, 2024 Mar 20, 2024

Copy link to clipboard

Copied

This issue has been eating up my patience for two days, I don't know what is interfering with the application operation, but when I hover over certain UI elements, the cursor directly disappears, although it still interacts with the artwork. This issue is only faced in Illustrator whereas Photoshop and other software's are working fine. I also tried to install recent, and latest updates to see if this problem goes, but it didn't help me. This problem is only seen on one of my devices, I checked it on the second device I have it works normally. I have also attached a video showcasing the problem.

TOPICS
Bug

Views

103

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Mar 20, 2024 Mar 20, 2024

Hello @Darshan36185116ti1d,

We understand that encountering technical issues can be frustrating. Would you mind checking if you have an Insider Build of Windows installed (adobe.ly/3IIAIT2)? If yes, kindly try the suggestions shared here (adobe.ly/49YdWSP) to perform a clean installation of Windows to see if it helps.

Looking forward to hearing from you.

 

Thanks,

Anubhav

Votes

Translate

Translate
Adobe
Adobe Employee ,
Mar 20, 2024 Mar 20, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Hello @Darshan36185116ti1d,

We understand that encountering technical issues can be frustrating. Would you mind checking if you have an Insider Build of Windows installed (adobe.ly/3IIAIT2)? If yes, kindly try the suggestions shared here (adobe.ly/49YdWSP) to perform a clean installation of Windows to see if it helps.

Looking forward to hearing from you.

 

Thanks,

Anubhav

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Mar 28, 2024 Mar 28, 2024

Copy link to clipboard

Copied

Yes, you are correct, I have the Insider Preview build installed. I tried updating it to the latest build available rather than clean-installing Windows. And it did fix this issue, Thank you for your help and support!

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Mar 28, 2024 Mar 28, 2024

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hello @Darshan36185116ti1d,

We're pleased to learn that the suggestions offered have successfully resolved the issue. To assist others having trouble with something similar, we kindly ask you to mark the solution as correct.

Should you have any further questions or require assistance, please don't hesitate to reach out. We're here to help and would be delighted to do so.


Thanks,
Anubhav

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines