When i export i get a transparent line

New Here ,
Dec 07, 2021 Dec 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hey guys, when i export to either JPEG or PNG I will get a transparent line going trough the image, "check the image" I can send someone the AI file to check too if needed

TOPICS
Draw and design , Import and export

Views

88

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Community Professional , Dec 07, 2021 Dec 07, 2021
Hi Troy, okay I can see what's going on and I know what you doing. This is the "culprit" But luckily it's an easy fix. Make sure that you have use art boards selected when you export and that should solve your problem.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Dec 07, 2021 Dec 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Are you talking about the thin line on the right? Can you upload the file?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 07, 2021 Dec 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

it wont let me upload a AI file

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 07, 2021 Dec 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

you will have to use google drive or the like.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 07, 2021 Dec 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 07, 2021 Dec 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi Troy, okay I can see what's going on and I know what you doing.

This is the "culprit"

Screenshot 2021-12-08 at 06.42.21.jpg

But luckily it's an easy fix.

Make sure that you have use art boards selected when you export and that should solve your problem.

Screenshot 2021-12-08 at 06.45.13.jpg

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines