Changes to lines not registering

New Here ,
Dec 15, 2020 Dec 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

This is my first time using AI in a long time, so I apologize if I'm missing something elementary, but:

I'm drawing a line graph and none of the changes I make to the lines - color, width, dotted/not, arrowheads, anything - are showing up. They're reflected in the various fields, but nothing I do changes any of the five plain black lines in my graph. Other things, like changing font size and editing axes, work fine. It's very frustrating. Does anyone recognize the problem?

TOPICS
Draw and design

Views

80

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct Answer

Most Valuable Participant , Dec 15, 2020 Dec 15, 2020
You work in Outline View. [Ctrl]+[Y] or menu: View --> GPU/CPU Preview will toggle to "Normal View"

Likes

translate

Translate

Translate
Most Valuable Participant ,
Dec 15, 2020 Dec 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

You work in Outline View.

[Ctrl]+[Y] or menu: View --> GPU/CPU Preview will toggle to "Normal View"

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 15, 2020 Dec 15, 2020

Copy link to clipboard

Copied

Thank you so much!

Likes

translate

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines