Having trouble opening Illustrator 2021 on my iMac. Running Catalina 10.15.7.

New Here ,
Jun 25, 2021 Jun 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

It seems to load then just stops before the workwindow opens. Message says (Not responding) I have uninstalled illustrator and reinstalled and have the same problem. 

TOPICS
Activation billing and install

Views

93

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 25, 2021 Jun 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi. Have you tried resetting the preferences? https://helpx.adobe.com/illustrator/user-guide.html/no/illustrator/using/setting-preferences.ug.html

 

Marlon Ceballos.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 25, 2021 Jun 25, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Reset Prefs Thoroughly (Mac)

  • Quit Your Adobe App (100% you must do this)
  • Finder >> Go (hold down option to show hidden) >> library 
  • Preferences >> Adobe  >> (Program Name) rename to (Program Name) .old
  • Library- >> Caches >> com.(Program Name) rename to (Program Name) .old
  • Library >> Application Support >> Adobe >> (Program Name) rename to (Program Name) .old

 

 

OOBE RESET MAC

  • Quit the Creative Cloud desktop app  (100% you must do this)
  • /Users/<user folder>/Library/Application Support/Adobe/OOBE
  • The \Users\<user folder>\Library\ is hidden by default for macOS 10.7 and above. See Access hidden user library files | Mac OS 10.7 and later for instructions to access it.
  • Delete all the files within the OOBE folder, but do not delete the folder itself.
  • Restart the computer and launch the Creative Cloud desktop app again.
  • Delete all the files within the OOBE folder, but do not delete the folder itself.
  • Restart the computer and launch the Creative Cloud desktop app again.

 

If that does not resolve your issue

 

Reinstall App

Use the Creative Cloud Cleaner to fully remove your app & prefs then reinstall

 

I am running on Catalina also. Don't go to Big Sur.

 

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines