Highlighted

My artboard name/number label disappeared.

Community Beginner ,
Dec 01, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Artboard error.png

My computer is Windows 10 and i use latest version of Illustrator CC now.

There should be an label on upper left side of artboard that shows artboard's number/name,

and X label on upper right side of artboard. But nothing shows in my Illustrator.

I tried everything to solve this problem.

I uninstalled and redownloaded Illustrator countless times, restarted computer, found AIPrefs file and removed it.

But nothing worked. I did all of solutions exist in internet.

What should I do?

Views

3.5K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more

My artboard name/number label disappeared.

Community Beginner ,
Dec 01, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Artboard error.png

My computer is Windows 10 and i use latest version of Illustrator CC now.

There should be an label on upper left side of artboard that shows artboard's number/name,

and X label on upper right side of artboard. But nothing shows in my Illustrator.

I tried everything to solve this problem.

I uninstalled and redownloaded Illustrator countless times, restarted computer, found AIPrefs file and removed it.

But nothing worked. I did all of solutions exist in internet.

What should I do?

Views

3.5K

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Dec 01, 2018 0
Adobe Community Professional ,
Dec 01, 2018

Copy link to clipboard

Copied

You probably not on the arboard tool.

Here are 2 screenshot one 6 artboards no name....

I am not on the Artboard tool

Screen Shot 2018-12-01 at 10.26.21.png

Second one I am on the Arboardtool and I see the names.

Screen Shot 2018-12-01 at 10.26.34.png

I also showing you the tools bar so you can see the tool that was selected.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 01, 2018 1
Community Beginner ,
Dec 01, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Thank you for your answer.

But as you see in my screenshot I selected artboard tool.

and I tried it again right before but my artboard labels are gone.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 01, 2018 0
Most Valuable Participant ,
Dec 01, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 01, 2018 0
Community Beginner ,
Dec 01, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Really? Then I might be the first haha....

Thank you but I already read those links.

I think there is no solution to solve this problem right now.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 01, 2018 0
Adobe Employee ,
Dec 05, 2018

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

Have you tried resetting preferences for Illustrator? If not, please follow the steps shared here: How to set preferences in Illustrator  and share results.

Important: Resetting preferences will remove all the custom settings and Illustrator/Indesign will launch with default settings.

Regards,

Srishti

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Dec 05, 2018 0
New Here ,
Sep 03, 2020

Copy link to clipboard

Copied

I have same problem... (24.3 latest verson) Resetting preferences does not solve this problem. Has anyone solved this problem?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community Guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
Reply
Loading...
Sep 03, 2020 0