• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit
0

Appearnce of lines on color background while scrolling Indesign

New Here ,
Sep 04, 2023 Sep 04, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Hello everyone!

 

I have an issue on Indesign. I am working on a magazine and while scrolling in the document lines appears on my color backgrounds for no reasons and sometimes text lines are freezing too, making the document hard to read. I precise when I scroll back, lines are changing but still there.

My computer config is: Intell i7(1.8ghz), 16go RAM, Nvidia GeForce MX330

 

Do you have any ideas why this is happening?

 

TOPICS
Bug

Views

110

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Enthusiast ,
Sep 04, 2023 Sep 04, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Do you have the GPU option on?

So put it on off and restart ID...

https://helpx.adobe.com/fr/indesign/using/gpu_performance.html

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 04, 2023 Sep 04, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Yes I did it already, I still have the issue with the lines appearing randomly while scrolling

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Enthusiast ,
Sep 04, 2023 Sep 04, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Indesign last version updated?

Os updated? Have you emptied the cache?

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Sep 04, 2023 Sep 04, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Yes, everything is up to date and I emptied the cache, the problem is still there

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Enthusiast ,
Sep 05, 2023 Sep 05, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

As I don't use a Windows PC, I can't help you with the hardware.

Other than that, the only thing I can think of is:

- Test ID under a new user

- Uninstall and reinstall ID

- Wait for the next ID update and hope that the problem is solved afterwards.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines