Automated page title stops working part way through document

Participant ,
Jun 29, 2022 Jun 29, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I have automate page title set up in a document:

  • refer to image 01 Master showing its presence on the Master;
  • image 02 Pages 14-15 shows it working;
  • but starting on page 16 it nolonger functions - see image 03 Pages 16-17.

I cannot figure out what has happened.

Thanks in advance for assistance.

 

ps: I always check the "Email me when someone replies" but never receive an email. Why?

TOPICS
How to

Views

91

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Community Professional , Jun 29, 2022 Jun 29, 2022

Hi @Michael J B:

 

As soon as I add content, the title appears as expected. I use variables for my chapter heads as you are doing, and I haven't run across this, but I always have content on the page. 

 

~Barb

 

variables.gif

 

~Barb

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Jun 29, 2022 Jun 29, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi @Michael J B:

 

I would start by looking for a paragraph styled as a title but without content between (an empty ¶) where the running head is working on page 15 and when it stops working on page 16. If that isn't it, I'm happy to take a quick look at the file. You can put it on dropbox and post the link here (public) or click my avatar above this post, click Message and sent it to me directly (private).

 

I never use the email function on this forum so I can't answer that part of the question.

 

~Barb

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Jun 29, 2022 Jun 29, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi Barb, I must be having a hugely obtuse day...I clicked the avatar, got the screen shown in attached image, can't find "Message"...sigh

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 29, 2022 Jun 29, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi @Michael J B:

 

As soon as I add content, the title appears as expected. I use variables for my chapter heads as you are doing, and I haven't run across this, but I always have content on the page. 

 

~Barb

 

variables.gif

 

~Barb

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Participant ,
Jun 29, 2022 Jun 29, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hoo Boy !!!! Thanks !!!!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Jun 29, 2022 Jun 29, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

You are welcome! And hopefully next time you need one of us, the message function will be restored.

 

~Barb

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines