• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit Search
0

Commenting tools not working in online review

New Here ,
Aug 03, 2022 Aug 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi all,
The commenting tools (pin tool, highlight text, strikethrough text, replace text and drawing tool) aren't working anymore in the online review (see attached screen shot). Only the general comment per page / spread is working. Which is pretty annoying because this way it becomes a big puzzle where the comments belong..

Does anyone have an idea how I can solve this?

Thank you in advance!

TOPICS
Bug , Publish online

Views

55

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Employee , Aug 03, 2022 Aug 03, 2022

Hi @vincent.maas ,

 

Sorry to hear about the trouble. Could you please test that link in the incognito mode of the Chrome browser and check if it's working there? If it is working, please try resetting the browser or deleting cookies & cache and check again. 

 

Let us know, how it goes. We'll try our best to assist you with this.

 

Regards

Rishabh

Votes

Translate

Translate
New Here ,
Aug 03, 2022 Aug 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Addition:
This bug seems to happen in the Google Chrome browser only. It's working in Firefox and Edge.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Aug 03, 2022 Aug 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Hi @vincent.maas ,

 

Sorry to hear about the trouble. Could you please test that link in the incognito mode of the Chrome browser and check if it's working there? If it is working, please try resetting the browser or deleting cookies & cache and check again. 

 

Let us know, how it goes. We'll try our best to assist you with this.

 

Regards

Rishabh

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines