missing icons indesign

New Here ,
Dec 01, 2021 Dec 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

hi


since i made the indesign update the .indd files show a white icon
yet the file association is correct and shows an indd icon

Thanks

TOPICS
Bug

Views

111

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Community Professional ,
Dec 01, 2021 Dec 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Did you restart your computer?

If that doesn't work, will need more info, such as Mac or Windows.

David Creamer
Adobe Certified Instructor, Adobe Certified Professional, and Adobe Certified Expert (since 1995)

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 01, 2021 Dec 01, 2021

Copy link to clipboard

Copied

yes i restart pc

Os is windows 10

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Dec 02, 2021 Dec 02, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi there,

 

Sorry to hear about the trouble you are facing. I would suggest you to try the following steps and let us know how it goes:

  • Press Window/ Start Button + R
  • Type - regedit > press enter
  • Go to the following location: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\
    Explorer\FileExts\
  • Locate .idml & .indd > OpenWithList
  • Make sure Name "b" & Data "InDesign.exe" values are correctly inserted in both the file extension registry settings.
  • Restart Windows

Anshul_Saini_0-1638465552786.png

I hope it helps!

 

Regards,

Anshul Saini

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
New Here ,
Dec 06, 2021 Dec 06, 2021

Copy link to clipboard

Copied

Hi Anshul,


After cheking regedit.

the two keys are the same as what explains in your sharing.
Trouble is the same

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Adobe Employee ,
Dec 07, 2021 Dec 07, 2021

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Thanks for checking this. I'd recommend you to connect with our technical support team (https://helpx.adobe.com/contact.html?rghtup=autoOpen). The team here would be able to perform remote troubleshooting and assist you accordingly.

 

Regards,

Anshul Saini

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines