• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers

Modyfing paragraph style doesn't apply changes

Community Beginner ,
Oct 03, 2022 Oct 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi!

Each update is a step back, something incredible. I have been working in this program from the very beginning. This time I have a problem with Paragraph Styles. I create a text frame, set parameters, create a new Paragraph Style, apply that style to the next paragraph and it sets the default parameters. When I click to check my style settings, of course there are the parameters I have set.

So, for example: I have Humanist set and in the document it shows me Helvetica. And it is like that every time. Changing the font in a style doesn't change the font in my document at all. Any solution to the problem would be welcome. Thank you.Screenshot 2022-10-03 at 09.png

TOPICS
Bug , Type

Views

110

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 03, 2022 Oct 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

From your screen shot I cannot tell if the paragraph style you defined is actually applied to the text. Can you show us the text selected and a view of the Control Panel in Paragraph mode, please, as well as in Character mode, to be sure there is no character style applied as well.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Oct 03, 2022 Oct 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Probably it is something with the document. When I try to do it on new everything is OK. But I need working on this one. Also, when I copy all elements into a new document problem still exist. Very strange.

 

123.png

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 03, 2022 Oct 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

You can try exporint to .idml and open that to resave as .indd.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Oct 03, 2022 Oct 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

IT WORKED!!!!

Save as IDML and then open. Everything is now as should be 🙂

 

THANKS!

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 03, 2022 Oct 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Glad that worked.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 03, 2022 Oct 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Please post the file somewhere for us to look at. This kind of thing can be tricky to track down without it.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Oct 03, 2022 Oct 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I will try with this IDML trick.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 03, 2022 Oct 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

What type has your font?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 03, 2022 Oct 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Did you check if there is a character style applied by default?

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 03, 2022 Oct 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Hi @jmlevy ,

I think that's already done.

Look at the screenshot the OP is showing.

We need the document to tell what's going on…

 

Regards,
Uwe Laubender
( Adobe Community Expert )

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Oct 03, 2022 Oct 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Oh yes, you are absolutely right, I did not pay attention to the screenshots.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Oct 03, 2022 Oct 03, 2022

Copy link to clipboard

Copied

I checked, NONE.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines