• Global community
    • Language:
      • Deutsch
      • English
      • Español
      • Français
      • Português
  • 日本語コミュニティ
    Dedicated community for Japanese speakers
  • 한국 커뮤니티
    Dedicated community for Korean speakers
Exit Search
0

When re-opening file, images are not shown even if the links are there

New Here ,
Feb 10, 2023 Feb 10, 2023

Copy link to clipboard

Copied

This topic is posted twice. Please see the other post.

TOPICS
Bug , Import and export

Views

86

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Feb 10, 2023 Feb 10, 2023

Copy link to clipboard

Copied

Please add the URL of the original thread.

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Expert ,
Feb 10, 2023 Feb 10, 2023

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

Seems the other thread was marked for deletion or moved. Anyhow can you let us know what the error message says? Also if the link is shown as found in the links panel but it appears as a gray box in the layout you could check the display performance settings, if it's set to Fast we see gray boxes. See the following article for more details

https://helpx.adobe.com/au/incopy/using/controlling-graphics-display.html

-Manan

 

Votes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines