Why hyphenation is not working on some cases?

Community Beginner ,
Jan 10, 2022 Jan 10, 2022

Copy link to clipboard

Copied

Check this out (demo indd attached)! hyphenation not working (lot of loose lines) on some styles. I don't have any clue fixing this issue. I tried idml & clear cache, but still the same? Please help?

ShivAllva_0-1641820703338.png

 

 

 

TOPICS
Bug , How to , Type

Views

43

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines

correct answers 1 Correct answer

Adobe Community Professional , Jan 10, 2022 Jan 10, 2022

The language of your text for the ones that are not working is set to German. Changing the language to English immediately hyphenates the text. I only know enough German to be dangerous and don't know how hyphens work in that language but that seems to be your problem.

Likes

Translate

Translate
Adobe Community Professional ,
Jan 10, 2022 Jan 10, 2022

Copy link to clipboard

Copied

The language of your text for the ones that are not working is set to German. Changing the language to English immediately hyphenates the text. I only know enough German to be dangerous and don't know how hyphens work in that language but that seems to be your problem.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines
Community Beginner ,
Jan 10, 2022 Jan 10, 2022

Copy link to clipboard

Copied

LATEST

@Chad Chelius Thank you for your response! 

Yes, changing the lang worked.

Likes

Translate

Translate

Report

Report
Community guidelines
Be kind and respectful, give credit to the original source of content, and search for duplicates before posting. Learn more
community guidelines